Vaccinul care l-ar fi putut vindeca pe fiul lui Mădălin Ionescu! "Filip s-a născut perfect sănătos, dar ..."

  • 60087 afişări
Vaccinul care l-ar fi putut vindeca pe fiul lui Mădălin Ionescu! "Filip s-a născut perfect sănătos, dar ..."

07 octombrie 2017

Galerie foto

Cristina Şişcanu, subiect de discuţie la BBC după ce a alăptat în public (galerie foto)Cristina Şişcanu, subiect de discuţie la BBC după ce a alăptat în public (galerie foto)Cristina Şişcanu, subiect de discuţie la BBC după ce a alăptat în public (galerie foto)Cristina Şişcanu, subiect de discuţie la BBC după ce a alăptat în public (galerie foto)

Cristina Siscanu a vorbit despre modul in care fiul de 14 ani al lui Madalin Ionescu, care locuieste cu ei, s-a imbolnavit la doar doua luni.

„Filip, un copil senzational, s-a nascut perfect sanatos, insa la doua luni a contactat virusul varicelei si din pacate a lasat urmari. Ulterior, cand a fost Madalin cu el la o clinica foarte buna din strainatate, ni s-a spus ca daca i se administra vaccinul impotriva varicelei atunci, ar fi diminuat foarte mult din efectele pe care le-a avut. Stiu ca acest vaccin impotriva varicelei se administreaza in jurul varstei de un an, insa se pare ca intr-o situatie de genul acesta, daca copilul ajunge sa faca varicela inainte, cei din Germania asta fac: administreaza vaccinul mai devreme. A fost groaznic, din ce mi-a povestit Madalin, avea bubite si pe cerul gurii si pe limba...”, a povestit Cristina Siscanu.
 
Vedeta a marturisit ca este pro-vaccinare si ca i-a administrat micutei Petra, in varsta de 5 luni, toate vaccinurile prevazute in „schema”.
„Astazi am vaccinat-o pe Petra. Din cate am inteles, vaccinul pe care l-a facut azi, cel de la 5 luni, nu are ca efect cresterea temperaturii, celelalte, insa, au”, a mai spus Cristina.
 
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vaccin , madalin ionescu