Amy Schumer, dezvăluiri intime

  • 4917 afişări
Amy Schumer, dezvăluiri intime

14 martie 2018

Într-un interviu recent, Amy Schumer (35 de ani) a povestit despre cum şi-a pierdut virginitatea, la 17 ani, şi care nu a fost deloc o experienţă de vis.
 


“Prima mea experienţă sexuală nu a fost una frumoasă. Nu m-am gândit la asta până când am recitit jurnalul meu”, spune Amy. “Când s-a întâmplat, am scris despre asta a fost ca o chestie banală. Scriam ceva de genul: … şi atunci m-am uitat în jos şi am văzut că a intrat în mine. El tot spunea că îi pare aşa de rău şi că nu îi vine să creadă că a făcut asta”.

De asemenea, actriţa de comedie – celebră pentru glumele sale sexuale din show-urile de stand-up – a mai povestit şi cum, în timpul facultăţii la Towson University din Maryland, şi-a dezvoltat sexualitatea şi s-a culcat cu numeroşi bărbaţi, dar asta nu a făcut-o să se simtă mai bine sau mai puternică. Oarecum normal, căci nu de-acolo provine puterea personală, dar revenind. “Am decis că o să mi-o trag fără să-mi pese. În ultimul an, am ajuns de la a fi făcut sex cu doi tipi la zece. A fost o perioadă naşpa. Nu mi-au plăcut tipii ăia, dar voiam să mă placă”.

Galerie foto

Amy Schumer, dezvăluiri intime (galerie foto)Amy Schumer, dezvăluiri intime (galerie foto)Amy Schumer, dezvăluiri intime (galerie foto)Amy Schumer, dezvăluiri intime (galerie foto)

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amy schumer , foto