Ana Bogdan, cea mai frumoasă tenismena

  • 53454 afişări
Ana Bogdan, cea mai frumoasă tenismena

04 iulie 2017

 

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan scrie istorie din punct de vedere al celor mai bune rezultate din carieră. După ce în turul I a învins-o pe Kristina Mladenovic (locul 11 WTA), Bogdan a întâlnit azi un alt nume cunoscut din circuit, Yulia Putintseva, locul 54 mondial, şi a făcut un nou meci mare.

De o frumuseţe răpitoare, Ana Bogdan este una dintre sportivele care a reuşit să îmbine cu succes cariera sportivă cu şcoala, la care a absolvit un profil uman.

Părinţii ei, ambii schiori profesionişti, i-au insuflat pasiunea pentru schi, dar într-o vară s-a apucat, pentru a nu-şi pierde condiţia fizică, de tenis. Acestea se întâmplau când Ana avea 8 ani, menţionează un ziar monden.  
La cei 23 de ani ai săi, Ana Bogdan se declară singură, iar în viaţa ei privată marea ei dragoste o reprezintă.... familia şi câinii săi. Mare iubitoare de artă, frumoasa tenismenă visează la o carieră în design interior după retragere.

Galerie foto

Ana Bogdan, cea mai frumoasă tenismenă Ana Bogdan, cea mai frumoasă tenismenă Ana Bogdan, cea mai frumoasă tenismenă Ana Bogdan, cea mai frumoasă tenismenă

Foto: Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ana bogdan , tenismena