Cum arată soţia lui Andrei Baciu, medicul retras din Cabinetul Cioloş

  • 50540 afişări
Cum arată soţia lui Andrei Baciu, medicul retras din Cabinetul Cioloş

16 noiembrie 2015

Premierul desemnat Dacian Cioloş a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătăţii, decizia fiind luată în urma controverselor apărute în spaţiul public după nominalizarea acestuia. O decizie pe care multe dintre reprezentantele sexului frumos o regretă, căci medicul are un potenţial de imagine foarte mare, mai ales că este şi căsătorit. 

Pe blogul său, jurnalista Izabela Pănescu a postat o poză în care Andrei Baciu apare alături de soţia sa.

„Pe Andrei l-am cunoscut la inceputul anului, cand a venit in vizita la noi. A fost coleg de liceu cu sotul meu si nu se mai vazusera de mult timp. Eu am stat deoparte, i-am lasat sa depene amintiri, dar atat cat am interactionat am simtit ca este un medic pasionat de ceea ce face.

A doua oara ne-am vazut la nunta noastra. Desi fusese la un congres la Bruxelles si apoi direct la Alba Iulia, la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, a venit si la nunta. Este tanarul de langa mine, iar in stanga este sotia lui, Ioana. Amandoi au o alimentatie sanatoasa, iar asta ma bucura mult! In plus, stiu de la sotul meu ca era cel mai bun la volei in Liceul Militar din Alba Iulia :)  Dupa liceu nu a ales Academia Militara, cum au facut multi dintre colegii lui, ci a mers la Universitatea de Medicina din Bucuresti. S-a specializat in chirurgie cardiovasculara in Franta, dar s-a intors in Romania, desi sunt sigura ca ar fi putut ramane acolo. Inca o bila alba din partea mea :) Sa mai spun si ca lupta pentru drepturile pacientilor? Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor”, a scris Izabela Pănescu pe blogul său.

Foto: izabelapanescu.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!