Emmanuelle Beart, la plajă

  • 11955 afişări
23 septembrie 2018

Emmanuelle Beart, la plajă

Galerie foto

Emmanuelle Beart, la plajăEmmanuelle Beart, la plajăEmmanuelle Beart, la plajăEmmanuelle Beart, la plajă


Timp de doua decenii, buzele ei ravisante au fost atributul care au transformat-o intr-una dintre cele mai dorite femei celebre, insa acum, Emmanuelle Béart recunoaste cu regret ca aspectul lor a fost modificat chirurgical.

Actrita de origine franceza a pornit o campanie de constientizare a pericolelor ce vin la pachet cu operatiile estetice, dupa ce interventia ei a esuat.

“Mi-am operat gura la 27 de ani. A fost un esec”, a declarat artista pentru Le Monde. “Evident, daca mi-ar fi placut gura mea, nu m-as fi dus la medic sa o modific. Daca un barbat sau o femeie apeleaza la o astfel de solutie inseamna ca el sau ea nu mai poate trai cu acea parte a corpului, ii devine de nesuportat. Asa ca, ori cere ajutor si gaseste puterea de a lupta impotriva dorintei de a se opera, ori pana la urma, se opereaza”, a adaugat Emmanuelle Béart. Au existat numeroase speculatii legate de faptul ca actrita, in varsta de 47 de ani, ar fi apelat la cateva interventii chirurgicale, insa aceasta este pentru prima data cand ea confirma aceste presupuneri.
 

Emmanuelle Béart a fost considerata una dintre cele mai mari frumuseti ale lumii. In 2003, la varsta de 40 de ani, artista a pozat goala, pe o plaja, pentru coperta revistei Elle, iar editia a atins cele mai mari vanzari inregistrate vreodata, in Franta.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emmanuelle beart , plajă