Imagini INTERZISE cu soţia unui multi-miliardar: "Este mai tare ca Pamela Anderson!"

  • 123392 afişări
24 ianuarie 2017
Imagini INTERZISE cu soţia unui multi-miliardar: "Este mai tare ca Pamela Anderson!"

Se pare că multi-miliardarului german Bastian Yotta este cel mai invidiat bărbat din lume! Pe lângă milioanele de euro din conturile bancare, sutele de proprietăţi imobiliare şi parcuri auto cu maşini ultimul răcnet, omul de afaceri se laudă şi cu o nevastă... trăsnet!

Soţia multi-miliardarului german Bastian Yotta, Maria, este pe cale să o întreacă la capitolul senzualitate pe binecunoscuta Pamela Anderson. Mai ales, că cel care o laudă şi se mândreşte cu ea de câte ori are ocazia este chiar partenerul său de viaţă.

Potrivit www.dailymail.co.uk, cei doi trăiesc într-un lux de neînchipuit, iar operaţiile estetice la care a apelat Maria au transformat-o într-o bombă sexy căreia niciun bărbat nu i-ar putea rezista. Mai ales că nu se pune problema banilor, căci Bastian îi oferă sume fabuloase pentru a avea grijă de aspectul ei.

Vezi în galeria foto cele mai incendiare poze cu Maria Yotta şi soţul ei!

Galerie foto

Imagini INTERZISE cu soţia unui multi-miliardar: "Este mai tare ca Pamela Anderson!" (galerie foto)Imagini INTERZISE cu soţia unui multi-miliardar: "Este mai tare ca Pamela Anderson!" (galerie foto)Imagini INTERZISE cu soţia unui multi-miliardar: "Este mai tare ca Pamela Anderson!" (galerie foto)Imagini INTERZISE cu soţia unui multi-miliardar: "Este mai tare ca Pamela Anderson!" (galerie foto)

Foto: Facebook

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!