Miss Marea Britanie a rămas fără coroană

  • 87858 afişări

Miss Marea Britanie a rămas fără coroană

08 martie 2017


Miss Marea Britanie a rămas fără coroană după ce a făcut sex într-o emisiune.Zara Holland, în vârstă de 20 de ani, a fost aleasă Miss Marea Britanie, însă titlul i-a fost retras după ce a căzut pradă tentaţiei în cadrul emisiunii „Insula Iubirii“ şi a făcut sex cu unul dintre concurenţi chiar în faţa camerelor de filmat. Zara Holland a dovedit că nu este demnă de onorabilul titlu de Miss, prin care ar trebui să fie un exemplu pentru societate, când în cadrul emisiunii „Insula Iubirii“, a cărei concurentă este, s-a lăsat purtată de val şi a decis că o noapte de pasiune îi face mai multă cinste decât râvnita coroană. Camerele de luat vederi au suprins scena de sex dintre Zara şi Alex Bowen, fostul iubit al prezentatoarei TV Vicki Pattison, iar imaginile au fost inevitabil difuzate pe postul ITV2. Organizatorii concursului de frumuseţe din Anglia, care au desemnat-o pe Zara Miss Marea Britanie, nu au fost deloc încântaţi de comportamentul inadecvat al tinerei şi au taxat-o dur, anunţând că îi vor retrage titlul de Miss, arată Daily Mail.

Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor organizaţiei, frumoasa blondă primise acordul de a participa la „Insula iubirii“ tocmai cu condiţia de a nu face sex la TV, iar tânăra a fost total de acord cu această cerinţă.
 „Am participat la Miss Marea Britanie pentru că mi-am dorit asta. Am muncit din greu, m-am dedicat în întregime, am investit mult timp şi efort şi am câştigat. Iar acum am făcut greşeala prostească de a mă pierde în moment şi s-a dus totul de râpă. Nici nu pot exprima în cuvinte cât de dezamagită sunt. Aşa că dacă vor să mă pedepsească pentru asta, este în regulă“, a mai spus fosta Miss.

Galerie foto

 Zara Holland, tentaţia iubirii (galerie foto) Zara Holland, tentaţia iubirii (galerie foto) Zara Holland, tentaţia iubirii (galerie foto) Zara Holland, tentaţia iubirii (galerie foto)

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: miss , tv