Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume

  • 5723 afişări

Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume

16 martie 2018


Marcela Temer (35 de ani) este  prima doamnă a Braziliei.
 

Numită Carla Bruni a Braziliei, fostul manechin a devenit Prima Doamnă, după ce Michel Temer a fost numit preşedinte interimar, când Dilma Rousseff a fost suspendată din funcţie.

Chiar dacă Brazilia este în plină criză economică, cu milioane de oameni care şi-au pierdut slujba, soţia actualului preşedinte brazilian refuză să renunţe la stilul ei de viaţă opulent.
Timp de un an, Marcela a stat la vila de 2.5 milioane de euro din Sao Paolo, împreună cu fiica sa, în timp ce Michel Temer locuia singur în Brasilia. Odată ce s-a mutat de acolo, dorinţele ei extravagante au fost plătite cu bani publici. Marcela a insistat ca mama şi sora ei mai mică să se mute cu ea în capitala Braziliei, iar Michel le-a cumpărat o vilă de 1 milion de euro. Din nou, banii publici au fost folosiţi pentru luxul familiei Temer.
Chiar şi când iese să ia cina în oraş, pretenţiile fostului manechin sunt demne de o divă de la Hollywood. Dacă vrea să mănânce într-un restaurant, Marcela cere ca localul să fie deschis doar pentru ea, deoarece nu vrea să ia masa în compania „oamenilor de rând”. Agenda ei este întotdeauna plină, dar nu cu afacerile ţării: tratamente de înfrumuseţare zilnice, manechiură, sesiuni de fitness, consultaţii la nutriţionişti şi dermatologi şi ieşiri extravagante în oraş sau sesiuni de shopping. Este mereu păzit de cinci gărzi de corp şi se bucură de noul statut de Primă Doamnă.

Galerie foto

Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume (galerie foto)Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume (galerie foto)Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume (galerie foto)Soţia preşedintelui Braziliei, considerată cea mai rea Prima Doamnă din lume (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: prima doamna , brazilia