Thalia, dezvăluiri şocante

  • 61973 afişări
Thalia, dezvăluiri şocante

22 februarie 2017


Celebra cântăreaţă şi actriţă Thalia, de obicei destul de rezervată privind dezvăluirile despre viaţa ei personală, şi-a uimit fanii cu mărturisiri incendiare.
 


Mexicanca a declarat în cadrul unui interviu că hobby-ul ei preferat este… sexul. Mai mult, aceasta a precizat că ea şi soţul ei, magnatul din industria muzicală Tommy Mottola, se distrează de minune în dormitor.
“Sunt norocoasă că şi eu, şi soţul meu avem acelaşi hobby”, a subliniat artista. Considerată regina muzicii latinopop şi una dintre cel mai bine vândute cântăreţe din istoria muzicii latino-americane, cu peste 40 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Thalia a mai precizat că actoria e istorie pentru ea.
Artista, pe numele real Ariadna Thalia Sodi Miranda, a devenit cunoscută graţie rolurilor de eroină săracă din “Marimar” şi “Sărmana Maria”, care i-au adus titlul de “regina telenovelelor”.

Galerie foto

Thalia, dezvăluiri şocante (galerie foto)Thalia, dezvăluiri şocante (galerie foto)Thalia, dezvăluiri şocante (galerie foto)Thalia, dezvăluiri şocante (galerie foto)

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: thalia , foto