Adelina Pestriţu, petrecere stilată pentru fiica ei. Ce cadouri a primit

  • 90 afişări
05 iulie 2018
Adelina Pestriţu, petrecere stilată pentru fiica ei. Ce cadouri a primit

Galerie foto

Adelina Pestriţu, petrecere stilată pentru fiica ei. Ce cadouri a primitAdelina Pestriţu, petrecere stilată pentru fiica ei. Ce cadouri a primitAdelina Pestriţu, petrecere stilată pentru fiica ei. Ce cadouri a primitAdelina Pestriţu, petrecere stilată pentru fiica ei. Ce cadouri a primit

 

Adelina Pestritu a organizat prima petrecere în cinstea fetiţei ei, Zenaida Maria, care se va naşte în curând.

 Insarcinata in 34 de saptamani, Adelina si prietenele ei au sarbatorit intr-un cadru de vis, intre pasteluri, baloane si multe zambete, in gradina de la Aristocrat Events Hall.

Contrar obisnuitei reguli in care prietenele viitoarei mamici organizeaza petrecerea surpriza, Adelina le-a facut o surpriza prietenelor ei si le-a invitat la baby shower-ul Zenaidei: “De regula petrecerea de baby shower este organizata de prietene sub forma de surpriza pentru viitoarea mamica, insa am decis sa le fac eu surpriza si sa-mi invit mare parte dintre prietene la un party organizat pentru micuta Zenaida-Maria. Se pare ca si ea a fost foarte multumita de ce a iesit pentru ca mi-a dat cateva semnale din burtica. Mai in zona coastelor, sa fie sigura ca le receptionez.” – a marturisit Adelina Pestritu.

Adelina a ales un decor vesel, cu baloane albe, aurii si roz, aranjamente florale in culori pastelate si detalii fine: “Tematica am ales-o impreuna cu flower designer-ul Monica Pantea si cu event planner-ul meu, Ivona Nenu care m-au ajutat sa organizez un garden party minunat. Ne-am simtit extraordinar. Am fost 40 de fete vesele si dornice de povesti cu si despre bebei si nu numai.” – a declarat Adelina Pestritu.

Petrecerea a tinut pana seara tarziu, iar Adelina a fost incantata de toate cadourile pe care le-a primit Zenaida: “Zeny a primit o multime de cadouri din partea tuturor, unele dintre ele care ii vor folosi pana la varsta de un anisor. Sunt convinsa ca o sa se bucure de toate amintirile de la petrecerea ei de baby shower pentru ca o sa i le pun intr-un album foto primit chiar aseara. Printre cadouri sunt si cateva piese vestimentare personalizate, care ii poarta numele. Am stat pana noaptea tarziu sa desfacem cadourile si sa ne bucuram de fiecare in parte. Suntem fericiti sa avem asa prieteni si le multumim ca au decis sa fie alaturi de noi.”

Mai multe detalii de la baby shower vor putea fi gasite in curand pe http://edamagazine.ro/

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adelina pestritu , petrecere