Adevăratul motiv pentru care Roxana Ciuhulescu a divorţat de fostul soţ, după o căsnicie de 10 ani

  • 1658 afişări
11 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Adevăratul motiv pentru care Roxana Ciuhulescu a divorţat de fostul soţ, după o căsnicie de 10 ani

Galerie foto

Roxana Ciuhulescu, în rochie de mireasăRoxana Ciuhulescu, în rochie de mireasăRoxana Ciuhulescu, în rochie de mireasăRoxana Ciuhulescu, în rochie de mireasă
Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au divorţat în anul 2017, dar niciodată nu au vorbit despre motivul pentru care au ales să se separe, după o căsnicie de 10 ani.
 
Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Click! adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărţit, fiind vorba de o femeie cu care Mihai Ivănescu a înşelat-o pe Roxana Ciugulescu în anul 2016, chiar de ziua ei. Este vorba de o japozenă cu care fostul soţ al Roxanei s-a afişat la evenimentul de lansare a noului model Jeep Wrangler şi cu care, la doar jumătate de ore de când au ajuns la eveniment, s-a retras subtil la vila din Pipera, acolo unde locuia cu fosta sa soţie.
 
”Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, a povestit pentru Click! o sursă apropiată fostului cuplu.
 
În urmă cu puţin timp, Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu, cu care a început să formeze un cuplu la scurt timp după ce a anunţat divorţul de Mihai Ivănescu. Mai mult, cei doi au deja un băieţel, Cezar Ioan, pe care l-au botezat chiar în ziua nunţii. Fosta prezentatoare de televiziune mai are o fetiţă, Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani, din mariajul cu Mihai Ivănescu. 
 
„2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie: decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! –  iubită.…ahh, era să uit  şi «umpic» gravidă. Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit –  un frăţior. Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare. Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos”, a scris Roxana în urmă cu câteva luni pe blogul său.
 
Foto: Instagram, Facebook
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: roxana ciuhulescu