Adevărul despre iubirea secretă a Alinei Eremia şi legătura cu Elena Udrea

  • 1735 afişări
Adevărul despre iubirea secretă a Alinei Eremia şi legătura cu Elena Udrea

18 octombrie 2018

Galerie foto

Alina Eremia Alina Eremia Alina Eremia Alina Eremia

Detalii din culise! Alina Eremia şi Adrian Alexandrov s-au iubit în secret.

Alina Eremia în vârstă de 24 de ani, şi Adrian Alexandrov, 32 de ani, s-au cunoscut pe vremea când artista făcea furori în serialul Pariu cu viaţa, iar actualul iubit al Elenei Udrea era un manechin râvnit de cei mai mari designeri din România. 

În prezent, Alina Eremia are o relaţie serioasă cu Edi Barbu, iar Adrian Alexandrov a devenit tatic alături de partenera sa de viaţă, Elena Udrea.

Iată ce scria presa la acea vreme despre idila amoroasă dintre cântăreaţa şi model!

”Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul ”Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov. Protagonista serialului ”Pariu cu viaţa”, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine.

Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac. Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov, Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnească privirile ca să se îndrăgostească. Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă ăn vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru ”Fashion Week Dubai”. De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu”, scria presa în 2013.

Foto Faceboob

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: elena udrea , iubire