Alice Peneacă, primele declaraţii despre DIVORŢ: "Cu siguranţă va veni momentul să întemeiez o familie"

  • 3641 afişări
Alice Peneacă, primele declaraţii despre DIVORŢ: "Cu siguranţă va veni momentul să întemeiez o familie"

02 octombrie 2018

Galerie foto

Alice PeneacăAlice PeneacăAlice PeneacăAlice Peneacă

După mulţi ani de relaţie, Alice Peneacă şi Bobby Păuneascu divorţează. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, dar să rămână prieteni. 

La trei ani de la cununie, fotomodelul în vârstă de 26 de ani confirmă separarea de omul de afaceri Bobby Păunescu (43 de ani).

Încă de anul trecut au apărut speculaţii privind divoţul dintre cei doi, dar protagoniştii nu au dorit să comenteze zvonurile apărute în presă.

„Suntem în proces de divorţ, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal şi de bun simţ să rămâi în relaţii OK“, a precizat Alice Peneacă într-un interviu pentru perfecte.ro. Alice Peneacă a vorbit despre căsătorie, dar şi despre posibilitatea de a ajunge din nou în faţa altarului: „Nu cred că există o definiţie pentru căsătorie. În primul rând, trecând prin această experienţă pot spune că nu ai nevoie de acest «act» ca să îţi confirmi că ai o relaţie perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie şi să aibă cât de cât aceleaşi valori despre viaţă. Încrederea, comunicarea şi respectul sunt esenţiale. Desigur, lista continuă, sunt mulţi factori care ajută la menţinerea unei relaţii. Însă nu cred că există relaţia «perfectă», aşa cum nici oamenii nu sunt perfecţi. (...) Cu siguranţă va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experienţă, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele. Bărbatul ideal pentru mine ar trebui să fie deştept, muncitor, carismatic şi să aibă un suflet frumos“, a mai declarat fotomodelul.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: divort , alice peneaca