“Anatomia lui Grey”, sezonul 11, în premieră la DIVA. Un personaj principal părăseşte serialul

  • 707 afişări
“Anatomia lui Grey”, sezonul 11, în premieră la DIVA. Un personaj principal părăseşte serialul

11 ianuarie 2018

Noul sezon are premiera la DIVA cu două episoade difuzate marţi, 30 ianuarie, de la ora 21:00. În fiecare marţi vor fi difuzate câte două episoade.

După plecarea celei mai bune prietene ale sale, Cristina (Sandra Oh), sosirea unui nou medic, Maggie Pierce (Kelly McCreary), care încearcă să se impună şi în timp ce soţul ei, Derek (Patrick Dempsey), vrea să se mute la Washington DC, Meredith (Ellen Pompeo) se luptă să restabilească echilibrul în viaţa personală şi profesională, în sezonul 11 al serialului Anatomia lui Grey. Noul sezon are premiera la DIVA cu două episoade difuzate marţi, 30 ianuarie, de la ora 21:00. În fiecare marţi vor fi difuzate câte două episoade.

 

În noua serie, Callie (Sara Ramirez) şi Arizona (Jessica Capshaw) iau o decizie legată de mama-surogat, Amelia (Caterina Scorsone) află un secret, iar Bailey (Chandra Wilson) îşi dă seama că va trebui să se lupte cu Alex (Justin Chambers) pentru a obţine locul Cristinei în consiliul de administraţie. În continuare, April Kepner (Sarah Drew) şi Jackson Avery (Jesse Williams) au de înfruntat o problemă de viaţă şi de moarte, iar Derek este implicat într-un accident.

 

Povestea centrală din sezonul 11 al serialului Anatomia lui Grey se ţese în jurul lui Meredith, care trebuie să facă faţă despărţirii de cea mai bună prietenă, vieţii amoroase tensionate cu Derek şi medicului care o înlocuieşte pe Cristina, Dr. Maggie Pierce, care este şi sora vitregă a lui Meredith. Printre actorii cu apariţii episodice se numără şi cunoscuta Geena Davis.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: anatomia lui grey , sezon 11