Anca Serea şi Adi Sână, adevărul despre DIVORŢ: "A fost un moment ciudat. Am aflat destul de târziu"

  • 5214 afişări
23 octombrie 2018
Anca Serea şi Adi Sână, adevărul despre DIVORŢ: "A fost un moment ciudat. Am aflat destul de târziu"

Galerie foto

Anca SereaAnca SereaAnca SereaAnca Serea

Anca Serea şi Adi Sână au împreună trei copii. În ultima perioadă s-a zvonit că între cei doi a intervenit ruptura.

Totul a pornit de la faptul că Anca Serea a lipsit de la  botezul Sandrei N, acolo unde cei doi au fost naşi. De aici şi zvonurile legate de divorţ.

„A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să îşi facă părul şi eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas şi fără baterie şi i s-a făcut şi rău. Stăteam în faţa bisericii şi încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat”, a declarat Adi Sînă, la Răi Da’ Buni.

Soţia artistului se confruntă cu probleme de sănătate

„Am aflat destul de târziu despre această ştire bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu ştia. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul şi eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât ştiu că copiii mei sunt bine. Adi e mereu în siguranţă pentru că eu sunt îngerul lui păzitor şi sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am nişte episoade, din păcate, dar nu e nimic grav şi mi s-a făcut rău în ziua botezului”, a completat Anca Serea.

Puţini ştiu că vedeta este nevoită să meargă la spital periodic din cauza afecţiunii de care suferă. Diagnosticată cu anemie severă, vedeta merge săptămânal la spital pentru a face un tratament perfuzabil, după cum chiar ea mărturiseşte. Indiferent ce alimente consumă valorile hemoglobinei, care sunt foarte mici, nu se schimbă, şi de aceea s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos.

„Am o anemie severă, o am din copilărie. Din păcate, o moştenesc şi copiii. Trebuie să fac un tratament perfuzabil, în cantităţi foarte mari, pentru că sunt la limita foarte coborâtă, de aceea nu mi se mai oxigenează ca lumea creierul şi am ameţeli. Când merg la spital stau două ore. Este singura soluţie de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Majoritatea femeilor, până la o anumită vârstă, se confruntă cu problemele astea. Doar că eu am un ritm foarte alert, dorm puţin. Merg la mai mulţi doctori, acum urmează să consult un hematolog şi sper să îi dăm de capăt. Fac un tratament de mai multă vreme, dar acum s-a acutizat”, a spus Anca Serea potrivit presei mondene.

Anca Serea este mama a cinci copii. Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: divort