Antonia, în "Top 100 al celor mai frumoase chipuri". Le-a detronat pe Monica Bellucci, Natalie Portman sau Keira Knightley

  • 1530 afişări

Antonia, în "Top 100 al celor mai frumoase chipuri". Le-a detronat pe Monica Bellucci, Natalie Portman sau Keira Knightley

03 ianuarie 2018


Topul celor mai frumoase 100 de chipuri este prezentat de TV Candler în publicaţia anuală The Independent Critics List. Această listă este publicată în diferite formate încă din anul 1990.


Antonia a fost situată pe locul al 11-lea în clasament, surclasând-o pe Monica Bellucci, precum şi pe actriţele premiate cu Oscar Keira Knightley, Natalie Portman, Marion Cotillard şi Lupita Nyong'o.

Pe primul loc în acest clasament se află actriţa americană de origine filipineză Liza Soberano, în vârstă de 19 ani. Pe locul al doilea se află modelul francez Thylane Blondeau, în vârstă de 16 ani, iar pe locul al treilea, cântăreaţa Chou Tzu-yu, în vârstă de 18 ani, din Taiwan.

În top 10 urmează: actriţa canadiană Sarah Gadon, actriţa, cântăreaţa şi modelul sud-coreean Nana, care a condus topul în 2014 şi 2015, supermodelul britanic Jourdan Dunn, care s-a aflat pe primul loc în 2016, actriţa australiană Adelaide Kane, cântăreaţa şi actriţa de origine chineză Ju Jingyi, actriţa iraniană Golshifteh Farahani şi actriţa şi modelul Camilla Belle, care a condus clasamentul în 2010.

Publicaţia anuală The Independent Critics List se prezintă drept o listă internaţională, care include multe culturi, stiluri de viaţă, profesii, precum şi niveluri diferite de celebritate. Lista este întocmită pe baza sutelor de mii de sugestii primite în fiecare an de la public, şi încearcă să prezintă un clasament reprezentativ pentru idealul de frumuseţe modern. Dincolo de „perfecţiunea estetică”, mai sunt luate în calcul şi criterii precum eleganţa şi graţia pe care le exprimă aceste persoane.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: antonia , monica bellucci