Artistele din trupa Amadeus, transformate în dive ale anilor 40. “Era perioada când feminitatea avea o strălucire aparte!”

  • 69 afişări
01 februarie 2018
Artistele din trupa Amadeus, transformate în dive ale anilor 40. “Era perioada când feminitatea avea o strălucire aparte!”

Galerie foto

Artistele din trupa Amadeus, transformate în dive ale anilor 40. “Era perioada când feminitatea avea o strălucire aparte!” (galerie foto)Artistele din trupa Amadeus, transformate în dive ale anilor 40. “Era perioada când feminitatea avea o strălucire aparte!” (galerie foto)Artistele din trupa Amadeus, transformate în dive ale anilor 40. “Era perioada când feminitatea avea o strălucire aparte!” (galerie foto)Artistele din trupa Amadeus, transformate în dive ale anilor 40. “Era perioada când feminitatea avea o strălucire aparte!” (galerie foto)

Artistele din trupa Amadeus au lansat zilele trecute o nouă piesă şi un nou videoclip. Este vorba de „Perfect”, varianta proprie a celebrului hit lansat la nivel internaţional de Ed Sheeran pe care au îmbinat-o cu una dintre cele mai frumoase teme clasice, Canonul în Re major de Pachelbel.

În videoclipul piesei, artistele interpretează rolul a patru surori, rolul mamei lor fiind interpretat de celebra solistă Stela Enache.

“La fel ca şi în viaţa reală, suntem patru tinere care provin din familii în care cultura şi arta au fost mereu la loc de cinste. Am crescut iubind cărţile şi muzica ăi apreciind valori care acum sunt pe cale de dispariţie. Regizorul Dodo Mesaros a ţinut cont de toate aceste detalii importante şi a venit cu această poveste de iubire impresionantă, care poate fi a mea, a ta, a oricui”, declară Andreea Runceanu.

Cele patru artiste din trupa Amadeus au adoptat un look în stilul anilor 40.

„A fost o perioadă în istorie în care feminitatea a căpătat o strălucire aparte, plină de distincţie şi de delicateţe, cu un stil ce îmbracă o femeie puternică, cu mintea deschisă spre cunoaştere, dar, în acelaşi timp, caldă şi foarte feminină. Noi ne identificăm foarte bine cu acest tip de personaj, iar pe doamna Stela Enache nu am ales-o întâmplător pentru acest rol, fiind una dintre cele mai frumoase şi mai distinse femei de succes din România. Pentru a construi acest look al anilor 40, ne-a ajutat o extraordinară echipă de specialişti: Alexandra Grama, Cristina Grama, Iana Costache şi echipa Fason Salon, precum şi Mirela Vescan, Ioana Cristea şi Malvina Isfan, care ne-au realizat machiajul. Scena în care apărem la cină, alături de doamna Stela Enache, într-un cadru atât de elegant, este una din preferatele noastre. Vrem să îi mulţumim lui Chef Joseph Hadad pentru sprijinul acordat în construirea acestei scene, designerului floral Raluca Roma, pentru frumoasele aranjamente florale, precum şi Seroussi Romania pentru sportul stilistic acordat”, declară Patricia Cimpoiaşu.

Piesa Perfect, al cărei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiază de un videoclip emoţionant construit în jurul unei poveşti de dragoste ce depăşeşte orice obstacol, chiar şi pe cel al morţii.

Pentru a exemplifica acest mesaj, cele patru artiste din Amadeus au inclus în videoclip un invitat cu totul special. Este vorba de Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii uşoare româneşti, a cărei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rând, un etalon al eleganţei şi al discreţiei pentru publicul român.

Noua piesă Amadeus a fost lansată, ca şi precedentele, la nivel internaţional, fiind disponibilă atât pe YouTube, cât şi pe alte platformele muzicale, pentru fanii de pretutindeni ai trupei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amadeus , videoclip