Bodo de la Proconsul, despre cei doi copii adoptaţi: "N-am vrut să-i minţim. Îi pregătim pentru anii ce vor urma"

  • 800 afişări
18 octombrie 2018
Bodo de la Proconsul, despre cei doi copii adoptaţi: "N-am vrut să-i minţim. Îi pregătim pentru anii ce vor urma"

Galerie foto

Bodo de la ProconsulBodo de la ProconsulBodo de la ProconsulBodo de la Proconsul

Solistul Bodo de la Proconsul este un tată fericit!

Cântăreţul a vorbit într-o emisiune tv despre a vorbit despre viaţa de familie, alături de cei doi băieţei pe care el şi soţia lui, Loredana, i-au adoptat.

Bodo şi soţia lui, Loredana, sunt împreună de nouă ani şi se bucură din plin de cei doi băieţei pe care i-au adoptat de la un centru de plasament: Daniel, în vârstă de 6 ani, şi Filip, de 5 ani.

Bodo nu vrea să le ascundă băieţilor lui faptul că sunt adoptaţi 

„Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, poate că n-am fi fost împreună. Noi considerăm că e cartea de instrucţiuni a vieţii. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în vieţile noastre. N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi. Dani şi Filip „sunt foarte atraşi de muzică şi vin la concerte de câte ori au ocazia. Sunt familiarizaţi cu scena, cu instrumentele de pe scenă şi cu tehnica de pe scenă. Cer permisiunea să se urce la tobe, pentru că, la această vârstă, sunt fascinaţi de tobe“, a declarat Bodo la Antena Stars.

Bodo are şi un fiu natural, din prima lui căsnicie, Alex în vârstă de 28 de ani: "E stabilit în America. Este familist şi ţin legătura cu el prin e-mail“.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bodo