Carmen Brumă s-a operat. Adevărul despre intervenţie: „Imediat după sarcină mi-a apărut”

  • 614 afişări
09 octombrie 2018
Carmen Brumă s-a operat. Adevărul despre intervenţie: „Imediat după sarcină mi-a apărut”

Galerie foto

Carmen BrumăCarmen BrumăCarmen BrumăCarmen Brumă

Carmen Brumă şi-a operat picioarele de fotomodel.

Vedeta, care este mămica unui băieţel în vârsta de 4 ani, a ajuns pe mâna medicilor. Recent, iubita lui Mircea Badea a suferit o intervenţie chirurgicală la picior, din cauza varicelor. Într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare, Carmen Brumă a explicat motivul pentru care a decis să se lase pe mâna medicilor pentru a rezolva această problemă.

Ce am păţit la picior, pe scurt. Pare mult mai grav decât e. Am făcut o operaţie de varice, care a fost programată din timp, nu a fost nimic de urgenţă. Imediat după sarcină mi-a apărut o venă varicoasă de dimensiuni foarte mici, de 2-3 centimetri. ea a rămas la aceeaşi dimensiune până acum un an când a început să se întindă şi atunci am decis să iau măsuri.

Aveam risc de trombofeblită şi era necesară o operaţie. Mi-am făcut această operaţie de varice. Am făcut această operaţie cu laser şi e nevoie să stau o perioadă în varianta asta. Am acordul medicului să fac o plimbare uşoară de maximum o oră. În curând sper să scap şi de acest pansament. Mi-a scris Vlăduţ pe el, mi l-a personalizat.O perioadă va trebuie să stau cu ciorap din acela de compresie, după ce scap de pansament. Şi pentru că este foarte incomod să faci asta pe perioada verii, am decis că aceasta este perioada ideală pentru o astfel de intervenţie. Nu e nimic atât de grav pe cât pare, dar o să fiu mai puţin mobilă în următoarea perioadă.

Am optat pentru varianta laser şi vom vedea cum va fi. Nimeni nu-ţi poate garanta că aceste vene nu se vor reface”, a spus Carmen Brumă în clip.

Carmen Brumă a primit mesaje de încurajare după ce a publicat în mediul virtual imagini cu piciorul bandajat. Vedeta a anunţat că va reveni la alergat în aproximativ o lună. 

"Din pacate anul acesta voi rata Maratonul International Bucuresti unde alergam,asa cum am facut-o in ultimii ani, pentru HOSPICE Casa Sperantei. Sunt alaturi insa de toti cei care s-au alaturat acestei cauze si au inteles cat de importanta este ingrijirea paliativa pt adultii si copiii care sufere de boli limitatoare de viata! Hai #TeamHospice!!!"

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: operatie , carmen bruma