Ce indemnizaţie a primit Gabriela Cristea de la stat în concediul de maternitate?

  • 7930 afişări
30 octombrie 2018
Ce indemnizaţie a primit Gabriela Cristea de la stat în concediul de maternitate?

Galerie foto

Gabriela CristeaGabriela CristeaGabriela CristeaGabriela Cristea

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor deveni din nou părinţi!

Vestea cea mai a fost împărtăşită chiar de fericita mămică, de ziua ei de naştere. Vedeta a împlinit 44 de ani. Gabriela Cristea se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, după ce în urmă cu un an a adus-o pe lume pe fetiţa ei Bella Victoria Margot. 

În perioada concediului pe care l-a avut pentru creşterea fiicei sale, Victoria, Gabriela Cristea a încasat o indemnizaţie de 8.500 de lei de la stat. Suma respectivă reprezintă plafonul maxim stabilit de Guvernul României anul trecut.

Anul trecut, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a fost într-o polemică cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, referitor la idemnizaţii.

Dragă Olguţa, te rog frumos să nu ne mai faci proşti pe faţă. Noi te respectăm, aşteptăm şi de la tine respect. În Germania TOATE mamele primesc 1800 euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat şi după 45 de zile de la naştere au voie să lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasă. În România dacă ai venituri, îţi iei adio de la indemnizatia de cresterea copilului. Şi dacă tot vorbim despre Germania, acolo alocaţia pentru copil nu este 18 euro/lună, ca în România. Aşa că draga mea, hai să nu mai luam din Germania doar ce ne convine. Şi încă ceva: nu se întreaba nimeni cum sta Germania cu natalitatea şi cum stă România cu natalitatea”, i-a răspuns atunci Gabriela Cristea.

 Gabriela Cristea este din nou însărcinată

"Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati şi mami fac planuri iar Victoria o să aibă grijă de suri-frăţior", a scris Gabriela Cristea pe reţelele de socializare.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: insarcinata