Chelsi Smith, fostă Miss Universe, a murit la doar 45 de ani. Care a fost cauza decesului

  • 268 afişări
10 septembrie 2018
Chelsi Smith, fostă Miss Universe, a murit la doar 45 de ani. Care a fost cauza decesului

Galerie foto

Chelsi Smith, fostă Miss Universe, a murit la doar 45 de ani. Care a fost cauza decesuluiChelsi Smith, fostă Miss Universe, a murit la doar 45 de ani. Care a fost cauza decesuluiChelsi Smith, fostă Miss Universe, a murit la doar 45 de ani. Care a fost cauza decesuluiChelsi Smith, fostă Miss Universe, a murit la doar 45 de ani. Care a fost cauza decesului
Chelsi Smith a murit la doar 45 de ani, după lupta cu cancerul după ce, urmă cu doi ani, a fost diagnosticată cu cancer la ficat.
 
În anul 1994, Chelsi a fost aleasă Miss Texas, fiind prima tânără cu origini afro-americane care obţinea respectivul titlul, iar mai târziu, în 1995, a câştigat titlul de Miss Universe, fiind prima tânără americană din ultimii 15 ani care lua acel titlu.
 
După ce a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe, ea şi-a încercat norocul şi-n actorie, dar şi-n muzică. Mai mult noroc a avut în a doua activitate, primul ei single, „Dom Da Da' fiind inclus pe coloana sonoră a comediei „The Sweetest Thing', în care a jucat şi Cameron Diaz, informează Libertatea.
 
Foto: instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!