Cori Grămescu s-a mutat la malul mării: "Mutarea e ciudată, mai ales când nu cunoşti pe nimeni"

  • 221 afişări
17 octombrie 2018
Cori Grămescu s-a mutat la malul mării: "Mutarea e ciudată, mai ales când nu cunoşti pe nimeni"

Galerie foto

Cori GrămescuCori GrămescuCori GrămescuCori Grămescu

Cori Grămescu a decis că este timpul să facă o schimbare radicală în viaţa ei.

Vedeta a dat agitaţia Bucureştiului pe liniştea unui oraş de provincie.  Instructorul de aerobic şi fitness a lăsat afacerile din Capitală, prietenii şi a decis să-şi găsească echilibrul personal la malul mării, în Constanţa.

Întreaga perioadă a fost povestită de vedetă pe blogul personal.

"Din vara am plecat din Bucuresti, dupa o perioada in care am tot cochetat cu ideea, dar nu am avut curaj sa o si implementez. Mai incercasem in trecut diferite variante, dar mai toate erau din zona de „fuga de acasa”, mai curand decat un plan articulat de relocare. In plus, am afacerea cu sala LadyFIT in Bucuresti, parintii mei sunt tot in oras, bunicii in Craiova si majoritatea prietenilor sunt de asemenea in Bucuresti. In luna iunie, cand mi-a venit mareata idee sa ma mut la mare, ma gandeam ca o sa raman doar pana in septembrie si cam asta era orizontul meu de timp, planificare si maturitate.

Primele luni la Constanta au trecut repede si frumos, mai ales ca era sezonul de vara si mai toti prietenii ma felicitau ca „stau la mare” toata vara. Si eu ma bucuram ca am scapat de vara betonata de la Bucuresti, iar venirile regulate in oras ma ajutau sa fiu conectata inca la ce era pe „acasa”. Mutarea intr-un oras nou e ciudata, mai ales cand nu cunosti pe nimeni acolo. Am petrecut foarte mult timp singura vara asta, mai ales citind si stand la soare, intr-o solitudine destul de bizara, pentru ca eu sunt o fire comunicativa si sunt obisnuita de ani de zile sa fie putin harmalaie in jurul meu. Vara asta a fost foarte linistita, poate cea mai linistita din viata mea, in special pentru ca nu prea era nimeni in jur care sa faca zgomot.

(...)Pana acum imi place mult orasul, imi place ca vad marea de acasa si ca nu mai stau in trafic, imi place pana si faptul ca mi-am luat distanta de Bucuresti si de agitatia orasului. Faptul ca totusi vin doua zile pe saptamana la Bucuresti ma mentine conectata cu orasul, cu mediul profesional de acolo si, atunci cand pot, ma vad si cu prietenii mei, ceea ce ma face sa nu fiu complet instrainata", a scris Cori Grămescu pe blog.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cori gramescu