Cros la Malul Mării Negre de Dragobete

  • 41 afişări
Cros la Malul Mării Negre de Dragobete

17 februarie 2016

Duminică, 21 februarie 2016, începând cu ora 11.00, constănţenii şi turiştii aflaţi pe litoral vor sărbători Dragobetele, printr-o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită. Crosul Love2Run este organizat de Asociaţia Sportivă “SanaSport”, în parteneriat cu Primăria Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Radio Constanţa,  şi se desfăşoară pe scările din faţa Plajei Modern din Constanţa.

Evenimentul sportiv-distractiv face parte din proiectul internaţional “Maratonul Nisipului 2016”, care are ca scop promovarea sportul de masă în rândul societăţii, a zonelor istorice din municipiul Constanţa şi a singurului maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip.“Love2Run nu este o simplă cursă de alergare, ci o cursă a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită. Este o cursă în care sărbătorim atât iubirea, dar în acelaşi timp marcăm şi începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu este nicio problemă pentru cei care vor să participe la cros, dar nu au parteneră. Nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu şi, de ce nu, să-şi găsească şi jumătatea”, a afirmat Daniel Antonaru, preşedintele Asociaţiei Sportive “SanaSport” şi organizatorul Maratonului Nisipului.

Love2Run este ultimul cros-distractiv din seria celor trei evenimente care preced competiţia internaţională “Maratonul Nisipului”. A treia ediţie a evenimentului internaţional va avea loc în data de 27 martie 2016, în staţiunea Mamaia, şi se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă. În acelaşi timp, celebrul eveniment reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă şi a noului litoralul românesc la nivel internaţional. 

La ediţia din acest an a Maratonului Nisipului, participanţii vor alerga pentru o cauză nobilă, şi anume ajutorarea copiilor născuţi prematur sau cu afecţiuni medicale. Campania umanitară “Dăruieşte Primul Zâmbet” este iniţiată de Asociaţia “Dăruieşte Aripi” şi vizează reconstrucţia şi modernizarea Secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi şi a Compatimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cei interesaţi să participe la cursa “Love2Run” sau la Maratonul Nisipului 2016, se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!