Cum a aflat Catrinel Sandu că soţul ei o înşală

  • 9970 afişări

Cum a aflat Catrinel Sandu că soţul ei o înşală

03 ianuarie 2018


Galerie foto

La 40 de ani, Catrinel Sandu îşi face operaţie estetică: “Am slăbit şi am zis să fac o schimbare”La 40 de ani, Catrinel Sandu îşi face operaţie estetică: “Am slăbit şi am zis să fac o schimbare”La 40 de ani, Catrinel Sandu îşi face operaţie estetică: “Am slăbit şi am zis să fac o schimbare”La 40 de ani, Catrinel Sandu îşi face operaţie estetică: “Am slăbit şi am zis să fac o schimbare”

La finalul anul 2017, Catrinel Sandu a decis să divorţeze de Gabi Trifu.


Se pare că Gabi Trifu ducea viaţă dublă în Florida, iar Catrinel ar fi aflat acest lucru chiar de la amantă.  „Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi.

Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinţilor ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Nu e însă uşor să-ţi schimbi viaţa la 180 de grade după un deceniu pe care l-ai petrecut în străinătate”,  a povestit o sursă apropiată de Catrinel Sandu, pentru un ziar monden.

Catrinel Sandu a scris că va rămâne în relaţii bune cu fostul ei soţ şi că vor face tot posibilul pentru creşterea şi educarea fetelor lor:„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea.

După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.

Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!”, a scris Catrinel Sandu pe Instagram.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: catrinel sandu , sot