Cum a fost la GALA WELLA 2018 - FOTO

  • 274 afişări
04 octombrie 2018
Cum a fost la GALA WELLA 2018 - FOTO

Galerie foto

GALA WELLA 2018 GALA WELLA 2018 GALA WELLA 2018 GALA WELLA 2018

Seara de 3 octombrie 2018 va rămâne memorabilă. Pentru că scena Sălii Polivalente a strălucit la propriu în cadrul Galei Wella 2018. A fost un show de excepţie care a punctat aniversarea de 25 de ani a brandului Wella Professionals în România.

Pe 3 octombrie, stiliştii Wella Professionals s-au întrecut în creativitate mai mult decît oricând. Evenimentul Wella Professionals a avut următoarele puncte de atracţie: parada concurenţilor de la Concursurile Naţioanale de Coafură, Stage is Yours, Collections by Wella România Teams, show-ul e coafură susţinut de Alexis Ferrer, Wella Global Top Artist şi premierea concurenţilor de la concursurile de coafură. Au urcat pe scenă 50 de finalişti ai concursurilor de coafură, tunsoare şi culoare, pentru ca mai târziu să cunoaştem câştigatorii celor 4 secţiuni de concurs National Trend Vision Awards şi am trăit finală naţională a competiţiei live.
Concursul a premiat cei mai talentaţi coafori din România şi a desemnat reprezentanţii României la Evenimentul international Wella Professionals de la Lisabona din noiembrie 2018. Aceştia sunt Lucian Ilie de la Artist Salon din Bucureşti şi Roxana Elena Rotaru din Iaşi de la salonul L'ArteDonna Carina.

Câştigătorii celor 4 secţiuni ale concursurilor de coafură au fost:

Maria Alexandra Bota - AVANGARDA saloane partenere, salon Headline Studio & Academy, Cluj Napoca
Roxana Mihaela Jar - AVANGARDA saloane echipa Wella, salon Artist Salon & Academy, Bucureşti
Adrian Rosu - CUT & COLOR MEN saloane partenere, salon L'Arte Donna Carina, Iaşi
Bogdan Stefan Monoranu - CUT & COLOR MEN saloane echipa Wella, Z Salon, Sibiu
Ioana Blaga - COLOR & STYLING saloane echipa Wella, salon Vision Corner, Tg Mureş
Vicentiu Ioan Moisiu - COLOR & CUT saloane partenere, salon Maison Charmante, Sibiu

Show-ul de aseară a adus pe scenă colecţiile saloanelor partenere. Stage is Yours. Am admirat tunsori şi look-uri create de 6 saloane de top din România: Headline Studio (Cluj), Catwalk by Ramona Mîndru (Cluj), Abstract Studio (Bucureşti), Abbate Salon (Bucuresti) şi The One (Barlad).
Un alt punct fierbinte al serii l-a reprezentat prezentarea colecţiilor  Academiilor de Hairstyling -  Z Salon din Sibiu by Septimiu Zavate şi Artist Salon&Academy by Lucian Busuioc.

Aseară, totul a fost despre tunsoare, noutate şi păr lung. În 2018, mai mult dect oricând, Gala Wella a mizat pe culoare. Pe suprize. Pe breaking news.  În cadrul evenimentului de ieri a avut loc lansarea oficială a noii tehnici de colorare Koleston Perfect with ME+. Prima si unicul brand de colorare profesională a părului care are înglobează tehnologii umitoare Pure Balance Technology şi ME+. Rolul lor? Să creeze o culoare vibrantă şi să protejeze părul după colorare, dar, în acelaşi timp să reducă riscul dezvoltării de alergii la vopseaua de păr.

Finalul Galei i-a aparţinut lui Alexis Ferrer  - Global Top Artist Wella Professionals care a umit publicul cu creaţiile sale uimitoare prin simplitatea sofisticată, magică, atît de ying şi yang.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gala wella 2018