Cum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de Sud

  • 1175 afişări

Cum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de Sud

27 noiembrie 2017


Galerie foto

Cum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de SudCum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de SudCum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de SudCum arată cea mai frumoasă femeie din Univers. Are 22 de ani şi este din Africa de Sud

Titlul de Miss Universe 2017 a fost câştigat de reprezentanta Africii de Sud, o tânără de 22 de ani.
 


Demi-Leigh Nel-Petersc a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din univers, în cadrul galei care a avut loc în Las Vegas.

Demi-Leigh Nel-Peters este o tânără în vârstă de 22 de ani, care are o diplomă în management. Tânăra din Africa de Sud le ajută însă pe femei să înveţe cum să se apere, mai precis predă cursuri de autoapărare. Ea şi-a descoperit această pasiune după ce a fost atacată de mai mulţi infractori, în timp ce mergea cu maşina, şi ameninţată cu arma. Incidentul a avut loc la aproximativ o lună după ce a câştigat titlul Miss Africa de Sud.

Acum, ea a reuşit să se impună în finala concursului Miss Universe 2017, în faţa celorlalte 91 de participante din întreaga lume. Demi-Leigh Nel-Peters a câştigat echivalentul unui salariu pe un an, un apartament de lux în New York pentru aceeaşi durată şi mai multe alte premii.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: miss univers , 2017