Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolar

  • 2377 afişări
10 septembrie 2018
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolar

Galerie foto

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolarCum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolarCum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolarCum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea anului şcolar

 Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an şcolar la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă pentru o nouă clasă de boboci.


După trei luni de vacanţă, Carmen Iohannis şi-a revăzut elevii de la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este dirigintă la clasa a IX-a.

    „Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis la serbarea de deschidere a noului an şcolar, potrivit Tribuna.ro.

Foto: Facebook

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: carmen iohannis , an scolar