Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat o fetiţă: “Acum suntem 5”. Cum arată aceasta

  • 15270 afişări
16 noiembrie 2017

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat o fetiţă: “Acum suntem 5”. Cum arată aceasta

Galerie foto

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat o fetiţăDana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat o fetiţăDana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat o fetiţăDana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat o fetiţă


Dragoş Bucur (40 de ani) şi Dana Nălbaru (41 de ani) au înfiat de curând o fetiţă după ce i-au cunoscut povestea la "Visuri la cheie".
 


Dragoş şi Dana, alături de cei trei copii şi-au făcut apariţia la premiera filmului "Hawaii".

 “Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Iar în seara asta vor veni şi Dana (n.r. soţia Dana Nălbaru) cu ceilalţi copii. Apropo de copii, m-am întâlnit cu un prieten căruia nu-i venea să creadă cât de mare a crescut Sofia (11 ani). Cel mic, Kadri, are 2 ani şi 4 luni. Timp liber am destul de puţin, dar imediat cum termin filmările la <Visuri la cheie> vrem să plecăm într-o vacanţă mai lungă, de 3-4 săptămâni. Am un proiect în Europa, o coproducţie Danemarca-Olanda. Emisiunea <Visuri la cheie> merge foarte bine, mai avem de filmat până la sfârşitul lunii”, a declarat Dragoş Bucur pentru click.ro.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dana nalbaru , dragos bucur