Dezvăluire şocantă pentru Al Bano şi Romina Power! Ce s-a întâmplat cu fiica lor, dispărută în urmă cu 22 de ani

  • 97087 afişări
22 iulie 2018
Dezvăluire şocantă pentru Al Bano şi Romina Power! Ce s-a întâmplat cu fiica lor, dispărută în urmă cu 22 de ani

Fiica lui Al Bano şi Romina Power, Ylenia Carrisi , a fost data dispărută  dispărută în SUA în ianuarie 1994. Abia după 22 de ani, poliţia americană e pe cale să resolve ancheta.

Se pare că Ylenia Carrisi ar fi fost ucisă de un camionagiu american, arată o anchetă ale cărei rezultate au fost anunţate de şeriful din Palm Beach. Urmează însă ca probele ADN să confirme această pistă, potrivit libertatea.ro.

Ylenia Carrisi se afla în SUA, la vârsta de 24 de ani, în momentul dispariţiei. Tânăra decisese să ia o pauză de la studii pentru a călători prin lume.

Nimeni nu a mai auzit nimic de ea de atunci şi, după căutări şi alarme false, Al Bano a decis ca fiica sa să fie declarată în mod oficial moartă, în ianuarie 2013.

O anchetă derulată în SUA vine acum să susţină decizia. Potrivit Poliţiei din Palm Beach, un şofer de camion a recunoscut în 1996 că ar fi ucis o tânără cu semnalmentele lui Carrisi, pe care o chema Suzanne - numele cu care fiica cuplului de artişti se prezenta în SUA. Cria a avut loc în Tampa, Florida.

Pentru a confirma ancheta, autorităţile vor folosi acum probele ADN trimise de Al Bano din Italia pentru a le compara cu cele prelevate de la rămăşiţele victimei şoferului de camion. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!