#Dichisar de Mărţişor, cel mai mare târg de homemade din Bucureşti, pe 24 şi 25 februarie

  • 131 afişări


 #Dichisar de Mărţişor, cel mai mare târg de homemade din Bucureşti, pe 24 şi 25 februarie

06 februarie 2018

Galerie foto

 #Dichisar de Mărţişor, cel mai mare târg de homemade din Bucureşti, pe 24 şi 25 februarie #Dichisar de Mărţişor, cel mai mare târg de homemade din Bucureşti, pe 24 şi 25 februarie #Dichisar de Mărţişor, cel mai mare târg de homemade din Bucureşti, pe 24 şi 25 februarie #Dichisar de Mărţişor, cel mai mare târg de homemade din Bucureşti, pe 24 şi 25 februarie


#Dichisar de Martisor devine oficial cel mai mare târg de handmade şi design din Bucureşti.

Pe 24-25 Februarie 90 dintre cei mai talentati creatori romani sunt pregatiti cu mii de cadouri de 8 Martie si Martisor. De la 10:00 la 20:00, in spatiul extins al Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi, dublu fata de pana acum.

2017 a fost un an important pentru #Dichisar. S-a sărbătorit a 10-a ediţie, s-a organizat primul #Dichisar în Cluj, evenimentul a crescut mai repede că oricând până acum. Iată că 2018 începe tot cu o veste mare pentru echipa din spatele proiectului: ediţia de Mărţişor va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare târg de design & handmade din Bucureşti!
 
Pentru vizitatori, această schimbare se traduce în de 2X mai multe motive să cumpărăm numai cadouri handmade pentru 8 Martie şi Mărţişor
 
2X DESIGNERI - 90 de expozanţi pregătesc colecţiile noi de primăvară
 
2X DIVERSITATE - Haine, bijuterii, genţi, pantofi, jucării, decoraţiuni-le vei găsi pe toate
 
2X NOUTĂŢI - Fiţi pregătiţi să vă descoperiţi mult mai mulţi noi designeri preferaţi
 
2X PREMII LA TOMBOLĂ - Deci 2X şanse de câştig. Nu uitaţi să participaţi!
 
2X FUN - Mai multe poveşti, mai mult răsfăţ, mai muţi prieteni noi


Despre seria de evenimente #Dichisar
Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creaţie românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban şi alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-şi cunoaşte creatorii preferaţi într-un loc fun şi relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecţionaţi + activităţi extra din zona beauty&lifestyle.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dichisar , martisor