Dulciuri în ediţie limitată de sărbători

  • 152 afişări
Dulciuri în ediţie limitată de sărbători

11 decembrie 2014

GraceCoutureCakes, singurul atelier de cofetărie couture din România, lansează o colecţie specială de dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pentru noua colecţie de Crăciun, dulciurile GraceCoutureCakesîmbracă hainele de sărbătoare: macarons în nuanţe de roşu, verde şi alb, cupcakes delicioase decorate în spiritul Crăciunului, sau torturi spectaculoase, perfecte pentru o cină festivă.

Le poţi oferi celor dragi momente de bucurie, cu dulciuri în care veţi regăsi gusturile, aromele şi texturile preferate, combinate ideal de specialiştii atelierului. Torturile cu decor Christmas Wonderland sau White Winter, cu compoziţii din Colecţia Signature Collection, pot fi nu doar o surpriză frumoasă, ci şi o experienţăspecială, fie că este vorba de cadoul de Crăciun sau de masa la care i-ai strâns pe toţi cei dragi.

Sărbătoreşte cu dulciuri couture ce combinămousse-uri delicate, precum cele de ciocolată belgiană, caramel, straciatella, zmeură şampanie, whiskey sau Bailey’s, blaturi subţiri de pandişpan alb sau cu cacao, blaturi cu ceai verde sau de bezea, dar şi reţete clasice reinterpretate, precum carrotcake.

Din colecţia specială de Crăciun poţi alege să dăruieşti o cutie specială de 20 macarons (82lei), de 10 macarons (42lei), de 5 macarons (24lei) sau o cutie de 4 cupcakes cu decor de Crăciun (60lei). Dulciurile se lucreaza doar la comandă. Atelierul GraceCoutureCakes foloseşte doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţişi aditivi.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dulciuri , cadouri , sarbatori