Elena Băsescu şi-a botezat fetiţa. Eba a semănat cu Albă ca Zăpada - FOTO

  • 4713 afişări
15 octombrie 2018
Elena Băsescu şi-a botezat fetiţa. Eba a semănat cu Albă ca Zăpada - FOTO

Galerie foto

Elena BăsescuElena BăsescuElena BăsescuElena Băsescu

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, are trei copii: primii doi, Sofia şi Traian, sunt din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, al treilea este Anastasia, născută în vara lui 2018, din relaţia cu omul de afaceri Cătălin Tomată.

Sărbătoare mare în familia Băsescu. Elena Băsescu şi Cătălin Tomată şi-au creştinat, duminică, micuţa la Biserica Elefterie din Capitală.

"O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie - n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuţă. E sănătoasă. Are trei luni şi nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaş este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopţii. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (trei de la Elena şi un băieţel, Răducu, de la Ioana, fiica lui cea mare - nr.r), două fetiţe şi doi băieţei", a declarat fostul preşedinte pentru România Tv.

Eba a ales o ţinută atipică. Mezina lui Traian Băsescu a optat pentru o rochie albă, desprinsă din poveştile cu prinţese. Ţinuta ei de basm a fost creată de designerul Cristina Săvulescu. 

După terminarea slujbei, familia şi invitaţii au chefuit la un restaurant din Nordul Capitalei. Printre invitaţi s-au numărat şi Adelina Pestriţu, Lili Sandu, Codin Maticiuc.

Foto Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: traian basescu , elena basescu