Elena Ionescu s-a căsătorit în secret şi este gravidă în şase luni

  • 3512 afişări
18 martie 2018
Elena Ionescu s-a căsătorit în secret şi este gravidă în şase luni

Galerie foto

Elena Ionescu s-a căsătorit în secret şi este gravidă în şase luniElena Ionescu s-a căsătorit în secret şi este gravidă în şase luniElena Ionescu s-a căsătorit în secret şi este gravidă în şase luniElena Ionescu s-a căsătorit în secret şi este gravidă în şase luni
 
Cântăreaţa Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga, a făcut primele declaraţii după ce s-a aflat că s-a căsătorit şi că este încărcinată cu primul ei copil.
 
Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a căsătorit în mare secret. Ba mai mult decât atât, vedeta este şi însărcinată în aproape şase luni, urmând să devină mămică pentru prima oară peste puţin timp.
“Nu am simţit nevoia să spun chiar tot. Ne-am căsătorit la Primăria Sectorului 4. Vreau să fac botezul şi nunta în acelaşi timp. Îl cheamă Dragoş Stanciu. Sunt în 5 luni jumătate, aproape 6. Nu mai am conformaţia din trecut. După ce am venit la voi în emisiune, am început o relaţie cu Dragoş.
Mi-a plăcut să fiu discretă şi am considerat că nu este timpul să anunţ tot. Am vrut să mă remarc prin ce ştiu eu mai bine, adică prin muzică. Dragoş este un om extraordinar şi suntem foarte bine împreună. El este model, iar în timpul liber mai merge şi la prezentări de modă”, a dezvălui Elena Ionescu la Antena Stars.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: elena ionescu , gravida , nunta