Elena Udrea a născut! Primele declaraţii de când a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de ani

  • 6127 afişări
21 septembrie 2018
Elena Udrea a născut! Primele declaraţii de când a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de ani

Galerie foto

Elena Udrea a născut! Primele declaraţii de când a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de aniElena Udrea a născut! Primele declaraţii de când a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de aniElena Udrea a născut! Primele declaraţii de când a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de aniElena Udrea a născut! Primele declaraţii de când a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de ani
Elena Udrea a devenit mamă pentru prima oară la 44 de ani, anunţul fiind făcut chiar de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.
 
Fostul ministru a adus pe lume, pe data de 20 septembrie, o fetiţă perfect sănătoasă care va purta numele Eva Maria. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica, unde a născut cu o lună mai devreme de data preconizată a naşterii.
 
"Astăzi ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamană cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!", a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.
 
Fostul ministru a fost condamnat în dosarul Gala Bute la şase ani de închisoare, sentinţa fiind definitivă.
 
„Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă”, a declarat Elena Udrea pentru Mediafax.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: elena udrea , a nascut , costa rica