Ewan McGregor a mulţumit şi soţiei, şi amantei la Globurile de Aur

  • 3706 afişări
09 ianuarie 2018

 Ewan McGregor a mulţumit şi soţiei, şi amantei la Globurile de Aur

Galerie foto

 Ewan McGregor a mulţumit şi soţiei, şi amantei la Globurile de Aur Ewan McGregor a mulţumit şi soţiei, şi amantei la Globurile de Aur Ewan McGregor a mulţumit şi soţiei, şi amantei la Globurile de Aur Ewan McGregor a mulţumit şi soţiei, şi amantei la Globurile de Aur

 

Actorul Ewan McGregor a făcut istorie la decernarea Globurilor de Aur, cu discursul de acceptare a premiului.
 

Foto: Hepta


Premiat cu un Glob de Aur pentru dublul rol din serialul ”Fargo”, actorul Ewan McGregor are parte de multă dramă în viaţa personală. În divorţ de cea care i-a fost soţie mai bine de 20 de ani şi cu care are patru copii, Eve Mavrakis, scoţianul se afişează deja de ceva vreme cu amanta, partenera lui din serial, actriţa Mary Elizabeth Winstead.

Pe scena de la Globurile de Aur, McGregor a ţinut să le mulţumească amândurora în egală măsură. ”Aş vrea să-i mulţumesc pur şi simplu lui Eve, care mi-a fost alături 22 de ani, şi celor patru copii ai noştri, Clara, Esther, Jamyan şi Anouk”, a spus Ewan.

Mai apoi a menţionat-o şi pe actuala lui iubită, actriţa de 33 ani Mary Elizabeth Winstead, partenera de scenă în serialul care i-a adus Globul de Aur. ”Mi-a plăcut întotdeauna să fiu actor şi am avut alături parteneri minunaţi de scenă. Emmett n-ar fi existat fără David Thewlis, Michael Stuhlbard şi Carrie Coon. Nici Ray n-ar fi existat fără Mary Elizabeth Winstead”, a continuat actorul, făcând trimitere la gemenii Emmett şi Ray, pe care îi interpretează în ”Fargo”.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ewan mcgregor , amanta