Fiul Romaniţei Iovan a obţinut casa tatălui său. Vila se află în Otopeni şi valorează 300.000 euro - FOTO

  • 3574 afişări
19 octombrie 2018
Fiul Romaniţei Iovan a obţinut casa tatălui său. Vila se află în Otopeni şi valorează 300.000 euro - FOTO

Galerie foto

Romaniţa IovanRomaniţa IovanRomaniţa IovanRomaniţa Iovan

Războiul pentru avere s-a terminat!

Fiul Romaniţei Iovan, Albert, a obţinut în totalitate casa în care a locuit tatăl lui, Adrian Iovan. Într-o emisiune tv, Romaniţa Iovan a dezvăluit că fiul ei, Albert, este unicul proprietar al casei în care a locuit tatăl său, regretatul pilot Adrian Iovan. Pentru casa respectivă, creatoarea de modă şi Mihaela Steriu, fosta iubită a pilotului, au ajuns în instanţă,  fiecare cerându-şi dreptul asupra imobilului.

„Acest conflict între fiul meu şi doamna Steriu s-a încheiat pentru că s-a făcut un act de partaj şi în virtutea acestui act de partaj, Albert a achiziţionat şi cealaltă jumătate. El a moştenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumătate îi revenea Irinei şi o jumătate lui Albert. Albert, de 4 ani şi jumătate, a achiziţionat sfertul Irinei. De aceea Albert avea jumătate pentru că el deja investise într-un sfert din casă. După care, acum a achiziţionat şi cealaltă jumătate, deci Albert în momentul de faţă este unicul proprietar al casei tatălui lui. Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul casei din strada Aviator Adrian Iovan. Este o mare fericire pentru Albert”, a spus Romaniţa Iovan în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Vila se află în Otopeni. Imobilul a fost evaluat la circa 300.000 de euro şi a fost construit de Adrian Iovan în perioada în care acesta avea o relaţie cu medicul Mihaela Steriu. Aceasta din urmă le-a spus judecătorilor că şi ea a contribuit financiar la această investiţie, motiv pentru care ea şi Romaniţa au ajuns în instanţă.

Foto Facebook, click.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: otopeni