În plin scandal cu iubitul, Khloe Kardashian a născut în faţa camerelor de filmare

  • 3631 afişări
În plin scandal cu iubitul, Khloe Kardashian a născut în faţa camerelor de filmare

13 aprilie 2018

Galerie foto

În plin scandal cu iubitul, Khloe Kardashian a născut în faţa camerelor de filmareÎn plin scandal cu iubitul, Khloe Kardashian a născut în faţa camerelor de filmareÎn plin scandal cu iubitul, Khloe Kardashian a născut în faţa camerelor de filmareÎn plin scandal cu iubitul, Khloe Kardashian a născut în faţa camerelor de filmare

 

Conform apropiaţilor, Khloe a intrat în travaliu chiar după ce a văzut înregistrarea care îl incrimina pe Tristan Thopson, cel care a înşelat-o cu o stripteuză.
 

Foto: Instagram
Khloe (33 de ani) a născut la patru dimineaţa, la mai puţin de 48 de ore după ce a apărut în toată presa internaţională vestea conform căreia iubitul ei o înşală cu o dansatoare într-un club de noapte.

Cu toate acestea, în camera de spital în care a născut s-a aflat, pe lângă camerele de luat vederi pentru emisiunea în care este, surorile ei şi mama Kris Jenner, şi Tristan, care s-a învoit cu această ocazie de la antrenamentul echipei sale de baschet.

Nu este pentru prima oară când una dintre surorile Kardashian nasc în faţa camerelor de luat vederi. În 2009, când Kourtney l-a născut pe fiul ei, Mason, momentul a fost imortalizat şi difuzat în cadrul emisiunii "Keeping Up With The Kardashians".

O sursă a declarat pentru UsWeekly că Khloe era în casa ei din Cleveland când a aflat că Tristan o înşală. "Este şocată şi înmărmurită şi nu-şi mai revine".


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: khloe kardshian , a nascut