INTERVIU Elena Cucicovschi, despre sex şi arta de a fi femeie: “Absolut orice femeie poate atinge orgasmul, garantat!”

  • 1580 afişări
14 martie 2018
INTERVIU Elena Cucicovschi, despre sex şi arta de a fi femeie: “Absolut orice femeie poate atinge orgasmul, garantat!”

Galerie foto

Elena CucicovschiElena CucicovschiElena CucicovschiElena Cucicovschi

Elena Cucicovschi nu se teme deloc să vorbească despre subiecte considerate tabu şi să dezvăluie secretele ce pot face o femeie irezistibilă, într-un interviu pentru One.ro.

Un articol de Iulia Statie

Psiholog, Trainer în Feminitate şi Instructor Certificat pe Muşchii Intimi şi Sexualitate, Elena este consilier pe teme de feminitate din România. Elena debordează de carismă, eleganţă şi crede în armele femeilor din zilele noastre. Am vorbit cu ea despre picanterii şi feminitate pentru a ne dezvălui cât mai multe despre arta de a fi femeie.

- Care este secretul unui flirt reuşit?

Flirtul, în primul rând, este cea mai puternică armă a femeii. Când o femeie ştie să flirteze, ea îşi aşterne lumea la picioare. Ea începe să deţină controlul, să aleagă, în loc să fie aleasă, să îşi îndeplinească dorinţele, să înveţe să se pună în valoare, să ofere şi să primească plăcere, să facă schimb de energie şi emoţii, şi să se încarce din această descătuşare de vibraţii energetice. Flirtul, deşi este privit adesea ca un subiect tabu, nu trebuie confundat cu disponibilitatea, cu vulnerabilitatea sau accesibilitatea gratuită. Din păcate, unii dintre oameni încă mai trăiesc cu prejudecata că o femeie care flirtează este o femeie uşoară. Atunci când ea deţine arta flirtului şi o face aşa cum vom învăţa noi, aceasta va fi o artistă a seducţiei, nicidecum o femeie uşoară sau disponibilă. Pe vremuri, seducţia putea dura de la cinci zile, la cinci ani. Femeile ştiau cum să menţină interesul bărbatului viu, încât şi după ce plecau la război, aceştia rămâneau îndrăgostiţi, iar primul lucru pe care îl făceau când reveneau acasă era să căsătorească.

 

Flirtul este un joc al seducţiei, o artă, iar secretul constă tocmai în această atitudine jucăuşă, naturală, pe care femeia trebuie să o aibă în mod instinctiv. Important este să fii relaxată, şi să nu te laşi descurajată de cele trei mari frici care încurcă orice femeie să flirteze: teama de a fi penibilă, frica de a fi refuzată şi teama de a-ţi creea obligaţii.

Dacă vorbim în cifre, studiile ne dezvăluie că pentru bărbat contează în proporţie de 55% felul în care arăţi, aparenţa, gesturile, mimica;  38% - vocea, intonaţia, amprenta vocală… şi doar 7% contează cuvintele sau despre ce vorbeşti.

Aşadar, un flirt reuşit ar începe de la vibraţia energetică potrivită, la atitudinea jucăuşă, la încrederea în sine şi o atentă adecvare a înfăţişării, a mimicii şi a subiectelor de conversaţie.

- Care este următorul pas în cariera ta?

Deşi locuiesc la Bruxelles, în ultimele luni am stat tot mai mult în România, pentru că programul transformaţional “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” a luat o amploare la care nici eu nu mă aşteptam. Cel puţin, nu atât de repede. Chiar şi aşa, a susţine la înălţimea aşteptărilor cursantelor mele cel mai complex proiect din România dedicat feminităţii, nu este lucru uşor. Dimpotrivă, şi eu sunt nevoită să fac continuu noi şi noi cursuri şi specializări, să fiu mereu activă şi să aduc îmbunătăţiri training-urilor pe care le susţin, pentru că am fost binecuvântată să am nişte cursante extraordinare, femei de foarte bună calitate, cu carieră şi poveşti de succes, cărora eu îmi doresc şi trebuie să le ofer experienţe de neuitat. Strategia mea de dezvoltare este pe termen lung, iar misiunea mea este să ofer cât mai multor femei din România şansa de avea acces la practici şi tehnici dedicate feminităţii, unele dintre ele ţinute secret de sute de ani, sau accesibile doar femeilor de la Casele Regale sau elitei societăţii moderne.

Un astfel de proiect se află în pregătire acum – este vorba despre tabăra de feminitate “Misterul Afroditei”, care va avea loc la finalul lunii mai, în Cipru, şi la care vor participa numai femei deosebite. Un alt obiectiv care se va concretiza curând este lansarea Clubului VIP pentru Femei, by Elena Cucicovschi.

Iar dacă îmi mai rămâne timp, printre toate proiectele aflate în desfăşurare, mi-aş dori să pot pleca undeva, departe, timp de o lună, pentru a termina cartea pe care am început-o cu ceva timp în urmă.

- Când ai simţit că doreşti să înveţi femeile cum să îşi dezvolte energia feminină?

Atunci când am început să fac o diferenţă clară între viaţa mea de dinainte şi viaţa mea după ce mi-am accesat propria feminitate. Atunci când am simţit beneficiile pe pielea mea, când m-am recăsătorit cu actualul soţ. Atunci când am văzut că se poate ca lumea să se învârtă în jurul tău, iar tu să pluteşti prin viaţă. Când femeia se manifestă în energie feminină, ea este fericită, înconjurată de iubire; ea mereu se află în fluxul inspiraţiei şi al plăcerii. Ei îi iese totul aşa cum îşi doreşte, ochii ei strălucesc şi ea simte Armonia cu sine însăşi şi cu lumea din jurul ei.

Şi, sinceră să fiu, soţul meu m-a încurajat enorm să transmit acest stil de viaţă mai departe. El mereu îmi spunea: «Elena, tu îţi dai seama câte femei şi-ar dori să fie ca tine?»

- Care sunt cele mai puternice arme de seducţie ale unei femei?

Aşa cum spuneam, jocul seducţiei este o Artă. Schimbul de priviri cu subînţeles, atingerile timide şi aparent neintenţionate, şoaptele rostite cu senzualitate, umărul dezgolit din greşeală, buzele muşcate uşor, complimentele atent alese sau mişcările lascive ale şoldurilor au schimbat, de-a lungul istoriei, nu doar destine personale, ci şi soarta atâtor civilizaţii. Prin flirt şi emoţie, prin trezirea interesului şi stârnirea poftei, s-au întemeiat familii şi caste regale, s-au negociat teritorii, au izbucnit războaie şi s-au schimbat alianţe...atât de puternică este arma seducţiei!

O femeie care ştie să se joace cu armele seducţiei, care stăpâneşte ca o adevărată artistă secretele senzualităţii, ale eleganţei, ale subtilităţii, va fi mereu o femeie fericită. Ea a scăpat de blocaje energetice şi psihologice, ea îşi poate juca rolurile cu naturaleţe pentru că este autentică în oricare dintre avatarurile sale, ea îşi permite să se exteriorizeze liber, neîngrădit, să fie jucăuşă, creativă, dulce, seducătoare, pasională, să fie aşa cum îşi doreşte, pentru că în tot acest timp, ea deţine controlul asupra emoţiilor sale şi ale bărbatului pe care îl seduce.

 

În primul rând, pentru a fi seducătoare, femeia trebuie să fie relaxată şi să nu emane stres. Pentru ca ea să seducă un mascul, este nevoie, înainte de toate, să fie ea însăşi în energie de femelă, pentru că doar atunci ea devine magnetică, misterioasă, atractivă. Abia apoi se poate folosi de cele mai puternice arme de seducţie: privirea, amprenta vocală (femeia poate vorbi cu “vocea de sus” sau “vocea de jos”), părul, gesturile, atingerile. Flirtul este cel mai frumos şi feminin mod de a iniţia o posibilă relaţie. O femeie care ştie să se joace cu armele seducţiei, care stăpâneşte ca o adevărată artistă secretele senzualităţii, ale eleganţei, ale subtilităţii, va fi mereu o femeie fericită. Ea a scăpat de blocaje energetice şi psihologice, ea îşi poate juca rolurile cu naturaleţe pentru că este autentică în oricare dintre avatarurile sale, ea îşi permite să se exteriorizeze liber, neîngrădit, să fie jucăuşă, creativă, dulce, seducătoare, pasională, să fie aşa cum îşi doreşte, pentru că în tot acest timp, ea deţine controlul asupra emoţiilor sale şi ale bărbatului pe care îl seduce. O femeie abilă, care stăpâneşte arta seducţiei, va atrage atenţia bărbatului pe care îl doreşte în cel mai delicat, rafinat şi elegant mod cu putinţă. Seducţie se consideră, însă, atunci când faci bărbatul să te urmeze, când trezeşti instinctul de vânător în el prin moliciunea ta, prin flexibilitate, mister şi blândeţe.

 

- Cum poate o femeie să stăpânească arta sexuală?

În primul rând, cea mai sacră formă de cunoaştere a femeii despre sine însăşi este cunoaşterea despre propria sexualitate. Din păcate, în societatea noastră contemporană, cuvântul „sexualitate” este interpretat, adesea, foarte greşit. De ce? Din cauza faptului că show-biz-ul, publicitatea, televiziunea şi celelalte surse media ne transmit, subtil, că sexualitatea a devenit un produs de vânzare, iar ei ne vând acea sexualitate,  aşa cum ar trebui să fie. Sexualitatea, însă, este ceva individual. Nu există femei cu aceeaşi sexualitate. Tocmai aceasta este energia care o face pe femeie unică. Problema este că oamenii nu înţeleg diferenţa între sex, sex-appeal, sexualitate şi energie sexuală. Doar că, în toată treaba aceasta, există un singur adevăr: energia sexuală este energia vieţii.

 

Bărbatul primeşte această energie doar de la femeie şi doar prin actul sexual. Comunicarea energetică între sexe se produce prin sex. În mod normal, femeia amplifică această energie şi o canalizează asupra unui singur bărbat, pentru ca acesta să crească, să se dezvolte şi să se întoarcă acasă de la vânătoare cu pradă mai mare. "Femeia te ridică, femeia te coboară" este o expresie care se referă exact la energia femeii. Cu cât ea are mai multe relaţii sexuale, relaţii haotice - cu atât mai puţină energie sexuală deţine. Cu timpul, bărbaţii nu o mai doresc pentru relaţii serioase, pentru că nu mai simt de la ea senzaţia de plin. Pentru a deveni vizibilă pentru bărbat, femeia trebuie să ştie să amplifice energia sexuală şi să o repartizeze prin corp. Femeia care ştie ce înseamnă această energie, niciodată nu o va risipi. Dimpotrivă, ea va rămâne mereu în contact cu  cu ceea ce simte, va fi conectată la esenţa sa de Femeie, se va auto-cunoaşte.

 

În cadrul proiectului transformaţional “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” avem o serie de evenimente care ne ajută să amplificăm şi să manifestăm sexualitatea, precum: Training-ul online “Şcoala Gheişelor Moderne”, Workshop-ul “Arta Flirtului Tainele Seducţiei”,Training-ul “Sclipirea Pasiunii. Amanta” şi seria de webinarii “Tainele Sacre ale Tinereţii”.

 

- Un sfat pentru a menţine interesul iubitului?

Ce este iubirea bărbatului? Răspunsul vă va surprinde: iubirea bărbatului este locul odihnei sale. Bărbatul iubeşte acolo unde se odihneşte, se relaxează, unde îşi încarcă bateriile. Nu-l bateţi la cap, doamnelor! Fiţi blânde, tandre, uşoare, zâmbiţi cât mai mult! Regula nr. 1 pentru a menţine interesul bărbatului: faceţi-l mereu să se simtă important alături de dumneavoastră. Oricare ar fi poziţia socială, vârsta sau statutul, când ajungeţi acasă, transformaţi-vă într-o femeie moale, blândă, înţelegătoare şi jucăuşă.

- Există o metodă prin care femeile pot atinge orgasmul garantat?

Da. Absolut orice femeie poate atinge orgasmul, garantat. Este nevoie de auto-cunoaştere şi exerciţiu prin anumite tehnici. Dar, cel mai important lucru este relaxarea şi detensionarea corpului, eliminarea blocajelor. Din păcate, astăzi, femeile din societatea contemporană accesează mai mult energia mentală decât pe cea sexuală şi emoţională. Tocmai din acest motiv este nevoie să coborâm din cap în corp. Acest lucru îl putem face prin masaj, SPA, yoga, tehnici şi practici energetice feminine. Femeia care ştie să se relaxeze în totalitate, să deconecteze capul, poate atinge orgasmul, garantat. Şi niciodată nu este prea târziu să începi să îţi educi corpul pentru a primi şi oferi plăcere. La training-urile noastre vin şi femei tinere, dar şi în floarea vârstei, vin femei aflate la începutul relaţiilor, şi femei cu ani buni de căsnicie şi copiii deja mari… Aceste femei au înţeles că plăcerea sexuală oferită de orgasm nu este doar o reacţie a corpului pentru câteva secunde, ci dimpotrivă, implicaţiile orgasmului sunt incredibil de mari pe toate planurile vieţii – de la armonia cu sine şi cu partenerul, la schimbul benefic de energie între parteneri, la succesul în carieră, la abundenţa financiară, la statutul în societate ş.a.m.d.

- Putem amplifica intensitatea trăirilor sexuale?

Cu siguranţă! Şi la cote de neimaginat pentru o persoană obişnuită. Femeia care stăpâneşte arta muşchilor intimi amplifică enorm intensitatea trăirilor sexuale, atât pentru ea, cât şi pentru partener. Întrebaţi cursantele noastre de la training-ul “Şcoala Gheişelor Moderne” J

- -Cum ai reuşit să treci peste divorţ?

Prin căutarea vocaţiei.  Am ales să fiu femeia care sunt astăzi, şi nu regret deloc, dimpotrivă! Momentele de criză sunt, adesea, cele mai bune lecţii pentru a-ţi da seama care este drumul tău în viaţă.

- Care este secretul unei femei sexy şi irezistibile?

Ea are resurse de energie sexuală mult mai mari decât o altă femeie. Ea este femeia plină de viaţă, care mereu tinde spre ceva mai mult. Secretul cel mare constă în amplificarea energiei sexuale, a magnetismului. Bărbaţii spun, de obicei, despre această femeie că “are acel ceva”, “îl are pe vino-ncoace”. Ei simt că ea emană ceva special. Prezenţa ei promite ceva special…  Sunt femei care au nativ această energie amplificată, dar de cele mai multe ori această energie se dezvoltă şi se amplifică. Toate proiectele din cadrul programului transformaţional “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” au, dintr-un unghi sau altul, acest obiectiv, de a ajuta femeia să îşi amplifice energia feminină şi, implicit, şi pe cea sexuală.

- Ce putem face pentru a ne menţine fericite?

Să accesăm starea de bucurie şi iubire de sine, în fiecare zi, prin ritualuri şi practici energetice feminine. 

- Un sfat către femeile ce vor să stăpânească arta seducţiei?

Aminiti-vă că sunteţi femei! Toate aceste lucruri sunt în esenţa noastră. Conectaţi-vă la esenţa feminină şi permiteţi-vă să fiţi naturale.  Eu mereu zic la cursurile mele că “femeia nu învaţă, ea îşi aduce aminte”.

Pe Elena o poti găsi aici http://elenacucicovschi.blogspot.ro/ , sau la workshop-urile sale unde învaţă femeile cum să se bucure de sexualitatea lor, cum să îsi păstreze fericirea şi să devină irezistibile pentru toţi privitorii.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: elena cucicovschi , interviu