Întoarcerea celebrei Mary Poppins – filmul potrivit la momentul potrivit

  • 26 afişări
20 decembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Întoarcerea celebrei Mary Poppins – filmul potrivit la momentul potrivit

Cea mai aşteptată premieră a anului 2018, „Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine”,  o continuare spectaculoasă a clasicului film Disney din 1964, a avut proiecţia aseară la Cinema City alături de foarte mulţi invitaţi.

„Singurul drum e în sus, tot mai sus” – acestea sunt vorbele celebrei actriţe Angela Lansbury cu care se încheie noua ecranizare a uneia dintre cele mai iubite poveşti ale tuturor timpurilor, care a aterizat recent în topul favoritelor pentru viitoarele premii Oscar.

 În regia lui Rob Marshall şi plecând de la un scenariu original semnat de David Magee, noua producţie marca Disney îi are în distribuţie pe Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Pixie Davies, Nathanael Saleh, alături de Colin Firth şi Meryl Streep.

Invitaţii la premiera filmului „Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine” s-au bucurat de set-up-ul foto şi de energia locului. Şi-au dat frâu liber emoţiilor la fel ca cei mici Giulia Anghelescu, Andreea Perju, Ioana Blaj, Laura Fronoiu, Dorin Chioţea, Ana şi Virgil Stănescu, Maria Andreea, Bogdan Muzgoci, Alexandra Bădoi, Ana Barbu, Alex Zamfir, Bianca Ioniţă, Oana Coşbuc, Simona Ţăranu, Mădălina Anea, Anca Sgartău, Steliana Balacianu, Adrian Nour, Crsitian Faur şi nu numai.

Producţia în sine nu a fost deloc uşoară, mai ales că Marshall a avut în plan nu numai o poveste nouă, ci şi noi cântece. A şi insistat ca animaţiile să fie desenate de mână pentru a crea sentimentul de epocă şi a cultiva un anumit tipar de nostalgie. Pentru aceasta a apelat la animatori ai Walt Disney Animation şi Pixar Animation, unii dintre ei revenind de la pensie special pentru acest proiect.

Filmul are coloana sonoră semnată de Marc Shaiman, iar versurile sunt semnate de Shaiman şi Scott Wittman şi interpretate de Emily Blunt şi Lin-Manuel Miranda.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mary poppins