Julia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram. Ce a putut să posteze actriţa

  • 279 afişări
05 iulie 2018

Julia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram. Ce a putut să posteze actriţa

Galerie foto

Julia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram. Ce a putut să posteze actriţaJulia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram. Ce a putut să posteze actriţaJulia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram. Ce a putut să posteze actriţaJulia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram. Ce a putut să posteze actriţa
 
La 50 de ani, Julia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram, în contextul în care actriţa nu era prezentă până acum pe nicio reţea de socializare.
 
Foto: Hepta, Instagram
Actriţa, care are deja aproape jumătate de milion de admiratori online, este una din puţinele vedete de la Hollywood care până acum erau reticente faţă de reţelele de socializare.
 
Prima activitate pe Instagram a actriţei este o poză cu ea însăşi, aşezată pe iarbă şi îmbrăcată lejer cu o pereche pantaloni scurţi şi o bluză neagră cu mâneci lungi.
 
Fotografia este însoţită de mesajul “Hello”, prin care vedeta americană îşi salută fanii din lumea întreagă. Fotografia în sine a primit deja peste 250.000 de Like-uri.
 
În al doilea mesaj al ei pe Instagram, Julia Roberts a distribuit o fotografie ce o prezintă alături de Elizabeth Stewart, o cunoscută stilistă a celebrităţilor din Los Angeles.
 
Ambele poartă tricouri pe care a fost imprimat mesajul “You can’t make everyone happy. You are not an avocado” (“Nu poţi să faci pe toată lumea fericită. Nu eşti un avocado”).
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: julia robers , instagram