Justin Bieber se căsătoreşte! S-a logodit în Bahamas, la câteva luni după despărţirea de Selena Gomez

  • 802 afişări
09 iulie 2018

Justin Bieber se căsătoreşte! S-a logodit în Bahamas, la câteva luni după despărţirea de Selena Gomez

Galerie foto

Justin Bieber se căsătoreşte! S-a logodit în Bahamas, la câteva luni după despărţirea de Selena GomezJustin Bieber se căsătoreşte! S-a logodit în Bahamas, la câteva luni după despărţirea de Selena GomezJustin Bieber se căsătoreşte! S-a logodit în Bahamas, la câteva luni după despărţirea de Selena GomezJustin Bieber se căsătoreşte! S-a logodit în Bahamas, la câteva luni după despărţirea de Selena Gomez
 
 Au trecut câteva luni de zile de la despărţirea de Selena Gomez, iar acum Biebs se pare că e în culmea fericirii. 
Foto: Hepta
 
Conform TMZ, totul s-ar fi petrecut în vacanţa din Bahamas, iar informaţia a fost confirmată şi de părinţii lor, pe reţelele de socializare. 
Justin Bieber şi noua sa logodnică, Hailey Baldwin, sunt prieteni buni de ani de zile şi ei ar fi avut o relaţie şi în 2014.
 
„Toată lumea era la restaurantul acestui resort dansând salsa când bodyguard-ul lui Justin le-a spus tuturor celor prezenţi să pună deoparte telefoanele, deoarece ceva special urmează să se întâmple. Apoi ei au spus că Justin a cerut-o în căsătorie în faţa tuturor”, a declarat un martor pentru TMZ.
 
La scurt timp după ce s-a aflat această informaţie, tatăl lui Bieber a reacţionat pe internet: ”Entuziasmat pentru următorul capitol.”, a scris el în dreptul unei fotografii în care apare un răsărit. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: justin bieber , logodna