Karlie Kloss s-a logodit! Primele imagini cu inelul

  • 56 afişări
26 iulie 2018
Karlie Kloss s-a logodit! Primele imagini cu inelul

Galerie foto

Karlie Kloss s-a logodit! Primele imagini cu inelul (galerie foto)Karlie Kloss s-a logodit! Primele imagini cu inelul (galerie foto)Karlie Kloss s-a logodit! Primele imagini cu inelul (galerie foto)Karlie Kloss s-a logodit! Primele imagini cu inelul (galerie foto)

În urmă cu câteva zile, Karlie Kloss a anunţat logodna sa cu Joshua Kushner, alături de care are o relaţie încă din anul 2012.

Modelul a postat prima fotografie cu inelul de logodnă, acesta fiind un inel impresionant cu diamante şi, luând în considerare averea iubitului său, nici nu ne aşteptam la ceva mai prejos.

Karlie Kloss, în vârstă de 25 de ani, este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată, reuşind astfel ca timp de şase ani să-şi ţină iubitul departe de atenţia publicului şi relaţia privată. Îngeraşul Victoria’s Secret a vorbit pentru prima oară despre iubitul “secret” şi despre relaţia cu acesta. Joshua Kushner, în vârstă de 33 de ani, este un om de afaceri, cu două diploma la Harvard şi co-fondator Oscar Health. De asemenea, este fratele Consilierului lui Donald Trump, Jared Kushner, soţul lui Ivanka Trump.

 

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: karlie kloss , logodna , inel