La 32 de ani, Zombie Boy s-a sinucis. "Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalţi“

  • 264 afişări
06 august 2018
La 32 de ani, Zombie Boy s-a sinucis. "Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalţi“

Galerie foto

La 32 de ani, Zombie Boy s-a sinucis. "Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalţi“  La 32 de ani, Zombie Boy s-a sinucis. "Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalţi“  La 32 de ani, Zombie Boy s-a sinucis. "Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalţi“  La 32 de ani, Zombie Boy s-a sinucis. "Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalţi“

Rick Genest, cunoscut drept “Zombie Boy” (n.r. băiatul zombie) pentru apariţia sa impresionantă, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani.

Tânărul a fost găsit mort în locuinţa sa din Montreal, Quebec, la începutul săptămânii trecute şi, deşi autorităţile nu au dorit să ofere informaţii cu privire la cauza decesului, revista People susţine că este vorba despre o sinucidere.

Modelul canadian a colaborat în trecut cu artista Lady Gaga, unde a apărut în videoclipul “Born This Way”. La rândul ei, cântăreaţa americană a transmis un mesaj pe Twitter.

„Sinuciderea prietenului Rick Genest este devastatoare. Trebuie să ne străduim mai mult să schimbăm cultura, să vorbim mai deschis despre sănătatea mintală şi să eliminăm stigmatul. Dacă suferiţi, sunaţi un prieten sau un membru al familiei. Trebuie să ne salvăm unii pe ceilalţi.“

Rick Genest a devenit cunoscut în industria modei datorită tatuajelor sale impresionante de pe toată suprafaţa corpului, acesta intrând în Cartea Recordurilor în anuş 2011, pentru cele mai multe tatuaje. De-a lungul carierei sale a defilat pentru numeroase case de modă şi a pozat pentru reviste prestigioase precum „Vogue“, „GQ“ şi „Vanity Fair“.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!