La şase luni de la divorţ, Anca Lungu se căsătoreşte şi pleacă din ţară

  • 7149 afişări
12 ianuarie 2018

La şase luni de la divorţ, Anca Lungu se căsătoreşte şi pleacă din ţară

Galerie foto

Anca Lungu, despre viaţa după divorţ. ”Sunt luni bune de când merg la psiholog”Anca Lungu, despre viaţa după divorţ. ”Sunt luni bune de când merg la psiholog”Anca Lungu, despre viaţa după divorţ. ”Sunt luni bune de când merg la psiholog”Anca Lungu, despre viaţa după divorţ. ”Sunt luni bune de când merg la psiholog”

 

Prezentatoarea Antenei 1 Anca Lungu a anunţat că demisionează şi urmează să se mute în Grecia alături de iubitul ei.
 


Ar fi a treia oară când Anca, 31 de ani,  spune “DA”. Prima oară a fost căsătorită cu şeful staţiei locale de televiziune din Suceava la care lucra la vârsta de 20 de ani, iar apoi cu Ştefan Lungu, fost jurnalist.

Potrivit sursei citate, cel care urmează să-I devină soţ acesteia este un milionar grec cu afaceri în domeniul cosmeticelor.

Anca va părăsi România alături de fetiţa pe care o are cu Ştefan Lungu, Natalia.

“Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face «bine» sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform într-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt“, declara Anca Lungu pentru unica.ro după divorţul de Ştefan Lungu.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: anca lungu , nunta