La un an de la divorţ, Chris Pratt se iubeşte cu fiica lui Terminator

  • 325 afişări
31 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
La un an de la divorţ, Chris Pratt se iubeşte cu fiica lui Terminator

Galerie foto

La un an de la divorţ, Chris Pratt se iubeşte cu fiica lui Terminator La un an de la divorţ, Chris Pratt se iubeşte cu fiica lui Terminator La un an de la divorţ, Chris Pratt se iubeşte cu fiica lui Terminator La un an de la divorţ, Chris Pratt se iubeşte cu fiica lui Terminator

La un an de la divorţul de Anna Faris, Chris Pratt iubeşte din nou. Şi nu pe oricine, ci pe fiica celui mai faimos şi apreciat actor de filme de acţiune, Arnold Schwarzenegger.

Actorul în vârstă de 39 de ani şi Katherine Schwarzenegger, în vârstă de 28 de ani, şi-au confirmat relaţia în urma unui sărut, după ce au fost văzuţi împreună la biserică alături de Jack, fiul actorului. Cei doi au fost surprinşi prima oară în iunie, la un picnic, dar au stat departe de ochii curioşilor.

Surprinşi într-o zi de duminică, după slujba de la biserică, Chris Pratt, Katherine şi Jack, fiul actorului în vârstă de 5 ani s-au oprit pentru a savura un desert răcoritor şi nu au ezitat să fie afectuoşi în public, paparazzi reuşind să surprindă un sărut pasional dintre cei doi.

Katherine purta o rochie maxi portocalie cu imprimeu floral şi o jachetă din denim în talie, în timp ce Chris Pratt a optat pentru un tricou negru şi o pereche de jeanşi.

O sursă a declarat pentru revista People că cei doi s-au cunoscut prin intermediul mamei lui Katherine, Maria Shiver, de profesie jurnalist.

Este prima oară când actorul Chris Pratt se afişează cu o nouă relaţie, după ce în urmă cu un a a divorţat de actriţa Anna Faris, cu care era căsătorit de nouă ani. La rândul ei, Anna Faris şi-a refăcut viaţa, actriţa iubindu-se cu directorul de imagine Michael Barett, alături de care a fost surprinsă încă din luna octombrie  a anului 2017.

Foto: instagram, hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!