Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la doar 26 de ani. Care este cauza decesului

  • 392 afişări
08 septembrie 2018
Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la doar 26 de ani. Care este cauza decesului

Galerie foto

Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la doar 26 de ani. Care este cauza decesuluiMac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la doar 26 de ani. Care este cauza decesuluiMac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la doar 26 de ani. Care este cauza decesuluiMac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la doar 26 de ani. Care este cauza decesului
Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a murit la doar 26 de ani. Vineri, 8 septembrie, rapperul a fost găsit fără suflare în casa lui din San Fernando Valley, în urma unei supradoze de droguri.
 
Odată ce echipajele de salvare au ajuns la faţa locului, artistul a fost declarat decedat, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru TMZ. După ce s-a despărţit de cântăreaţa Ariana Grande, rapperul a început să aibă probleme cu abuzul de droguri, iar luna mai a fost arestat pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise. Artistul a provocat un accident şi a fugit de la faţa locului.
 
Mac Miller şi Ariana Grande au avut o relaţie timp de doi ani. S-au despărţit în mai 2018, iar la scurt timp, cântăreaţa a anunţat logodna cu comedianul Pete Davidson. Ariana a recunoscut că drogurile au fost printre motivele care au dus la separarea lor.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mac miller , deces , droguri