Meghan Markle a călătorit, singură, în Canada, cu un avion de linie. Ce li s-a interzis celorlalţi pasageri

  • 6309 afişări
21 august 2018


Meghan Markle a călătorit, singură, în Canada, cu un avion de linie. Ce li s-a interzis celorlalţi pasageri

Galerie foto

"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda"Superputerea" lui Meghan Markle, dezvăluită în timpul vizitei în Irlanda
 
 
Meghan Markle s-a îmbarcat în prima sa călătorie intenaţională, de la nuntă regală, în care nu-l are alături pe soţul ei, Prinţul Harry.
Foto. Hepta
 
O sursă a declarat pentru Royal Central că Meghan a ajuns la Toronto (locul în care a filmat serialul "Suits"), călătorind cu un avion de linie al companiei Air Canada. Se pare că Palatul Kesington a trimis, înainte de zborul lui Meghan, o scrisoarea, cerând companiei aeriene să nu permită ca Ducesa de Sussex să fie abordată sau fotografiată de ceilalţi pasageri.
 
Cât despre vizita lui Meghan în Canada şi apoi în Statele Unite, este foarte posibil ca aceasta să se revadă cu prietenii şi apropiaţii săi.
 
În primăvara lui 2019, Meghan şi Harry vor face, împreună, un turneu în Canada şi SUA, fosta actriţă dorind să-i facă cunoştinţă soţului cu tot ceea ce iubeşte ea la America. 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , canada