Meghan Markle, prima apariţie alături de Regina Elisabeta a II-a. Ce ţinută a adoptat

  • 746 afişări
13 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Meghan Markle, prima apariţie alături de Regina Elisabeta a II-a. Ce ţinută a adoptat

Galerie foto

Meghan Markle, prima apariţie alături de Regina Elisabeta a II-a. Ce ţinută a adoptat (galerie foto)Meghan Markle, prima apariţie alături de Regina Elisabeta a II-a. Ce ţinută a adoptat (galerie foto)Meghan Markle, prima apariţie alături de Regina Elisabeta a II-a. Ce ţinută a adoptat (galerie foto)Meghan Markle, prima apariţie alături de Regina Elisabeta a II-a. Ce ţinută a adoptat (galerie foto)

Meghan Markle a avut prima apariţie oficială alături de Regina Elisabeta, la slujba organizată cu ocazia Commonwealth Day.

Viitoarea soţie a Prinţului Harry şi-a făcut apariţia la slujba religioasă de la Westminster Abbey, unde a stat pe rândul doi alături de logodnicul ei, în timp ce, în faţa lor, pe rândul întâi, se aflau Regina Elisabeta, Prinţul Charles, Camilla Ducesa de Cornwall, Prinţul William şi Kate Middleton.

În luna mai a acestui an, fosta actriţă va deveni soţia Prinţului Harry şi, pentru că Regulile Casei Regale sunt multe şi diverse, Meghan nu a participat la vreun eveniment oficial alături de Regina Elisabeta.

Pentru aceasta ocazie, Meghan a purtat un palton alb, bereta alba si pantofi stiletto navy, iar apariţia sa a fost impecabilă.

CE A PURTAT:

  • Palton şi rochieŞ Amanda Wakeley
  • Pantofi cu toc: Manolo Blahnik
  • Clutch: Mulberry
  • Pălărie: Stephen Jones
  • Cercei: Maison Birks

Foto: Hepta, Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!