Meghan Markle, vinovată că Ducesa de Cambridge nu va fi despăgubită în urma defăimării, după ce a fost pozată topless

  • 2754 afişări
12 iunie 2018
Meghan Markle, vinovată că Ducesa de Cambridge nu va fi despăgubită în urma defăimării, după ce a fost pozată topless

Galerie foto

Meghan Markle, vinovată că Ducesa de Cambridge nu va fi despăgubită în urma defăimării, după ce a pozat topless (galerie foto)Meghan Markle, vinovată că Ducesa de Cambridge nu va fi despăgubită în urma defăimării, după ce a pozat topless (galerie foto)Meghan Markle, vinovată că Ducesa de Cambridge nu va fi despăgubită în urma defăimării, după ce a pozat topless (galerie foto)Meghan Markle, vinovată că Ducesa de Cambridge nu va fi despăgubită în urma defăimării, după ce a pozat topless (galerie foto)

În anul 2012, Kate Middleton a fost surprinsă de un paparazzo în timp ce făcea topless, cadrele indecente fiind vândute revistei franceze Closer, care mai târziu au fost publicate pe prima pagină.

Kate Middleton şi soţul ei, Prinţul William, se aflau în acel moment la castelul din Provence, deţinut de fiul regretatei Prinţese Margaret, Earl de Snowdon, în timpul unei vacanţe amoroase. În urma apariţiei fotografiilor, casa regală britanică a luat măsuri pentru a fi retrasă de pe piaţă şi pentru ca Ducii de Cambridge să fie despăgubiţi pentru defăimare.

Potrivit Daily Mail, avocatul revistei Closer susţine că este imoral din partea Ducilor de Cambridge să ceară să fie despăgubiţi, cu suma de 92,000 lire sterline, pentru fotografiile topless din moment ce Ducesa de Sussex la rândul său a apărut în numeroase pictoriale sexy.

Aceştia au dat ca exemplu şedinţa foto în care soţia Prinţului Harry apare în revista Men`s Health din 2013 făcând reclamă la burgeri, în timp ce pozează seducător şi îşi dă joc cămaşa. Publicaţia Closer susţine că femeile din familia regală britanică s-au folosit de şedinţe foto sexy pentru a se promova, chiar dacă Meghan Markle a pozat acel pictorial cu mult timp înainte de a-l cunoaşte pe Harry, fiind deja cunoscută ca actriţă.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!