Melania Trump o va întâlni pentru prima oară pe Regina Elisabeta. Ce reguli trebuie să respecte în preajma Majestăţii Sale

  • 415 afişări
12 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Melania Trump o va întâlni pentru prima oară pe Regina Elisabeta. Ce reguli trebuie să respecte în preajma Majestăţii Sale

Galerie foto

Melania Trump o va întâlni pentru prima oară pe Regina Elisabeta. Ce reguli trebuie să respecte în preajma Majestăţii Sale (galerie foto)Melania Trump o va întâlni pentru prima oară pe Regina Elisabeta. Ce reguli trebuie să respecte în preajma Majestăţii Sale (galerie foto)Melania Trump o va întâlni pentru prima oară pe Regina Elisabeta. Ce reguli trebuie să respecte în preajma Majestăţii Sale (galerie foto)Melania Trump o va întâlni pentru prima oară pe Regina Elisabeta. Ce reguli trebuie să respecte în preajma Majestăţii Sale (galerie foto)

Prima Doamnă  a Statelor Unite, în vârstă de 48 de ani şi Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani se vor întâlni mâine pentru prima oară.

Melania Trump şi soţul ei, Preşedintele Donald Trump se vor afla într-o vizită în Marea Britanie. Pentru că nu este vorba de o vizită oficială, soţii Trump nu vor fi aşteptaţi în aceeaşi manieră ca Barack Obama. Cu toate astea Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii o va întâlni pe Regina Elisabeta la Castelul Windsor. Va fi prima întâlnire dintre cele două, însă pentru fostul model de origine slovenă nu este prima oară când stă de vorbă cu un monarh britanic, Melania Trump petrecându-şi timp cu Prinţul Harry într-o călătorie din Canada. 

Deşi soţia Preşedintelui Donald Trump are o funcţie importantă, aceasta trebuie să ţină cont de câteva reguli cu ocazia întâlnirii reginei.

În primul rând, se aşteaptă că aceasta să facă o reverenţă în faţa reginei sau să-şi plece capul. Potrivit BBC, poate da mâna cu monarhul britanic sau poate face o combinaţie între cele două precum Theresa May în trecut.  Ei bine, Prima Doamnă va putea da mâna cu Majestatea Sa doar dacă aceasta se oferă să facă acest gest altfel, Regina Elisabeta nu trebuie atinsă. În anul 2009, Michelle Obama şi-a pus braţul pe spatele acesteia pentru a face o fotografie însă, Regina Elisabeta nu a părut deranjată de acest gest, făcând acelaşi lucru.

De asemenea, pe lângă reveranţa pe care trebuie să o facă în faţa reginei, Melania Trump trebuie să i se şi adreseze corespunzător. Forma corectă cu care se poate adresa reginei este „Majestatea Ta” sau „Ma’am”.

Mai mult, soţii Trump trebuie să ajungă cu mult timp înainte la întâlnirea cu un membru al familiei regale. În plus, Melania va trebui să aştepte ca regina să i se adreseze şi să se aşeze după aceasta.

După întâlnirea cu Regina Elisabeta, cuplul prezidenţial va călători în weekend în Scoţia.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!